Ранен при стрелбата в Лас Вегас мъж стресна Мелания Тръмп

Само в ПИК
Ранен при стрелбата в Лас Вегас мъж стресна Мелания Тръмп
Автор: ПИК
Дата
Дата
6408
Коментари
0
Ранен при стрелбата в Лас Вегас мъж стресна Мелания Тръмп

Американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания посетиха Университетския медицински център в Лас Вегас, където са настанени пострадали при стрелбата в града, съобщава Daily Mail.

Томас Хендерсън, който е бил ранен в крака при стрелбата, стресна влизащата в болничната му стая Мелания, скачайки от леглото си на крака за да посрещне височайшите си гости. 

По думите на Хендерсън, съпругата на американския президент се изплашила, когато той скочил от леглото въпреки сериозната си рана в крака. Доналд Тръмп се ръкувал с мъжа и го попитал как се чувства.

„Няма как да стоя спокойно в леглото си, когато президентът на САЩ влиза в стаята ми, за да ми подаде ръка – не скри емоциите си от срещата си със семейство Тръмп Хендерсън. – В страната ни наистина може да има страшно много проблеми, но винаги ще я уважавам, както и президента на САЩ и флага на родината ми. Няма значение дали съм прострелян в крака. Винаги ще показвам уважението си към моя президент, тъй като той го заслужава“.

Превод и редакция: ПИК

 

Още по темата
Семейство Тръмп се срещна с ранените при стрелбата в Лас Вегас
Часовник
01:02
Американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания пристигнаха в Лас Вегас, където се срещнаха с пострадали от безразборната стрелба, съобщава Нова телевизия. Държавният глава и съпругата...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години
Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари