Ремонтът на НДК глътна 45 млн. лева! Министърът доволен: Вместихме се в бюджета

Само в ПИК
Ремонтът на НДК глътна 45 млн. лева! Министърът доволен: Вместихме се в бюджета
Автор: ПИК
Дата
Дата
3341
Коментари
4
Ремонтът на НДК глътна 45 млн. лева! Министърът доволен: Вместихме се в бюджета

Редовно идвам на проверка в НДК. Въпреки това винаги човек има усещането, че темпът може да е по-добър. Това каза министърът на културата Боил Банов в ефира на Би Ти Ви.

„Мраморните стълби са съхранени, белите плочки отговарят на всички изисквания толкова хора да минават през тях“, обясни Банов. Той показа и зала 3, в която ще се провеждат всички събития по време на европредседателство на Съвета на ЕС. "Тя вече е годна. 2000 човека могат да се съберат. Залата отговаря на всички условия и на световните стандарти. Изглежда като една сериозна европейска зала. Има бюра, маси, фотьойли - цялата мебелировка е взета съхранена и готова да бъде разположена. Запазен е стилът, идеята за НДК", каза министърът.

Красивите пана, произведения на изкуството, са реставрирани и също съхранени добре. "На 1 декември ще сме в състояние да извършваме последни проби на техниката", обясни Боил Банов. „45 млн. лева струва ремонтът на НДК и се радвам, че успяхме да се вместим в него. Тези пари идват от държавния бюджет“, каза още Банов.

Напиши коментар »
(4)
1
От тях откраднахте?
2
Не, не сте се вместили - пропускаш откраднатите 35 милиона.- така че стават общо 80, а не 45 милиона!
3
ЗА ТЕЗИ ПАРИ, ДА СТЕ ПОСТРОЙЛИ ОЩЕ 3 бр. НДК, КРАДЦИ
4
Прав е #3 ! С тези пари,да сте построили още три!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Астор
Астор
илюзионист, носител на „Оскар” за магическо изкуство
Става на: 74 години
Иван Портних
Иван Портних
кмет на Варна
Става на: 41 години

– Петьо, имаме ли друг шампоан?
– Не! Защо ти е? На този какво му е?
– Ами тук пише за суха коса! Аз моята коса вече я намокрих…