Ремонтът на прохода „Хаинбоаз” приключва до две седмици

ЧАС ПИК

Ремонтът на прохода „Хаинбоаз” приключва до две седмици

5600
на 23.06.2014
Ремонтът на прохода „Хаинбоаз” приключва до две седмици
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

До две седмици ще приключи ремонта на засегнатия от пороя участък на  Прохода на Републиката, съобщиха о тпресцентъра на Велико Търново.

препоръчано

". Провел съм разговори с Регионалното управление на горите и с дружество от града да се издават документи за дървесината, която е край реката и в дворовете на пострадалите от наводнението къщи, за да може да бъдат наети фирми, които да я почистят. Спешно трябва да се почистят и речните корита след пороя, за да не се повтаря тази трагедия”, заяви по време на огледа кметът инж. Панов.

Проходът на Републиката остава затворен за движение до пълното му възстановяване от поройните дъждове миналата седмица.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК