Референдумът в Радомир се провали

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Референдумът в Радомир се провали

3777
на 05.10.2014
Референдумът в Радомир се провали
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Референдумът в Радомир не успя, съобщи Мироглед.

препоръчано

Първото допитване до народа се провали заради ниска активност, която не прескочи 50%. Над 10 000 избиратели трябваше да отидат до урните, но в  общината гласуваха малко над 9 000.

Радомирци отговаряха на въпроса „Съгласни ли сте община Радомир  да не одобрява устройствени планове, предвиждащи добив и  преработка на подземни богатства?“. За съжаление, се оказа, че местните не са особено заинтересовани и гласувалите на изборите за народно събрание, както и на референдума бяха крайно недостатъчни, за да бъде признат той.

Все още окончателните резултати от допитването не са ясни и не се знае все пак дали повече хора са гласували с „да” или с „не”.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК