РИА Новости: България няма да размрази „Южен поток” без одобрението на ЕК

Животът днес

РИА Новости: България няма да размрази „Южен поток” без одобрението на ЕК

3232
на 05.08.2014
РИА Новости: България няма да размрази „Южен поток” без одобрението на ЕК
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

България няма да размрази проекта по строителството на „Южен поток”, докато не получи „зелена светлина” от Европейската комисия (ЕК), предаде РИА Новости, позовавайки се на изказването на държавния глава Росен Плевнелиев при представяне на временното правителство на страната. 

препоръчано

Междувременно изследване на "Отворено общество", представено от българската редакция на "Дойче веле", показа, че 61 на сто на българите са против налагането на по-строги санкции на Русия заради анексията на част от Украйна. За цели 22% от анкетираните газопроводът „Южен поток“ трябва да бъде изграден дори и Европейската комисия да забрани строителството. И дори тази Европейска комисия да наложи наказание на България.

Други 28% пък мислят, че строежът трябва да започне само с разрешението на Комисията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК