Роден национал блести за Хайдук (Сплит) в първенството на Хърватия

Футбол

Роден национал блести за Хайдук (Сплит) в първенството на Хърватия

10870
на 06.06.2020
Роден национал блести за Хайдук (Сплит) в първенството на Хърватия
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Бившият защитник на Ботев (Пловдив), националът Кристиан Димитров бе с решителен принос при успеха на тима си Хайдук (Сплит) с 2:1 над отбора на Боби Цонев Интер (Запрешич) в мач от футболния шампионат на Хърватия.

препоръчано

Димитров донесе успеха на тима си, вкарвайки за крайното 2:1. Цонев започна като титуляр за Интер, но бе заменен в 63-ата минута.

Интер поведе в резултата в 37-ата минута с попадение на Иван Мамут. В 57-ата минута гостите останаха с човек по-малко, след като Никола Солдо бе изгонен с директен червен картон. Три минути по-късно Мийо Чаткаш вкара от дузпа и изравни. В 7-ата минута от добавеното време Кристиан Димитров, появил се на терена в 81-ата минута, с глава оформи крайното 2:1.

Хайдук е на второ място в класирането с 48 точки. Интер пък остава на дъното на таблицата със 17 точки. Водач е Динамо (Загреб) с 65 точки.

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 162
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК