Родители слагат цветя на гроба на сина си. Той се появява с думите: "Завърнах се"

Бомба

Родители слагат цветя на гроба на сина си. Той се появява с думите: "Завърнах се"

788109
на 30.11.2013
Родители слагат цветя на гроба на сина си. Той се появява с думите: Завърнах се
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Родители на младо момиче от Полша останаха шокирани от покъртителна гледка на гробищата. Майката и бащата на момчето отишли до гроба на сина си, за да му оставят цветя. Точно в този момент те го видели жив и здрав и естествено - се парализирали - и от шок, и от радост.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

В първия момент родителите не можели да повярват на очите си. Ярослав Каролински е бил обявен за мъртъв почти две години след изчезването му. През 2011 година той е напуснал дома си и оттогава никой не го е виждал.

Дълго време майката и бащата на „починалия” носели цветя на гроба му.

Полицията открила труп на млад мъж в близост до границата и съобщили на семейството, че Ярослав е мъртъв.

Преди няколко дни родителите посещават гроба на починалия си син и го виждат там. Първите думи на Ярослав били: „Мамо, аз се завърнах”. Майката припаднала, а бащата се ужасил, мислейки си, че полудява.

Тази история шокира целия свят, пишат от chudesa.net.

Полицаите също са изумени от случилото се. Те започнали усилена работа по случая. Тепърва ще се изяснява кой всъщност е младежът, лежащ в гроба на Ярослав.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 120
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК