Рокада! Сменят шефа на службата за подслушвания

Само в ПИК
Рокада! Сменят шефа на службата за подслушвания
Автор: ПИК
Дата
Дата
5364
Коментари
1
Рокада! Сменят шефа на службата за подслушвания

Рокада в службите за подслушване. Кабинетът сменя шефа на Държавната агенция "Технически операции", която отговаря за СРС-тата.

На заседанието в сряда министрите ще предложат на президента с указ да назначи нов председател на ДАТО, на мястото на сегашния Цветан Китов.

Китов ръководи подслушванията от октомври 2013 г., като зае поста по времето на кабинета Орешарски.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Напиши коментар »
(1)
1
ЗНАЧИ НЕ Е ПОДСЛУШВАЛ ....ДОСТАТЪЧНО
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години
Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари