Роми подпалиха с пиратки пловдивски контейнери

ЧАС ПИК

Роми подпалиха с пиратки пловдивски контейнери

9941
на 27.12.2015
Роми подпалиха с пиратки пловдивски контейнери

Последвайте ни в Google News Showcase

Сигнал за горящ контейнер вдигна пожарната на крак. Огънят е бил забелязан от хората в района, които моментално се обадили на 112. Пламъците избухнали в един от контейнерите срещу магазин Триумф в Кършияка, предаде Трафикнюз.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Оказва се, че огънят тръгва от пиратки, които били хвърлени в казаните и гръмнали вътре. Според очевидци извършителите били момчета от ромски произход.

На паркинга, непосредствено до казаните, е имало паркирани коли, които за късмет на водачите не са засегнати, благодарение на бързата реакция на огнеборците.

В зимния сезон горящите контейнери са често срещана гледка в града. Те се подпалват от изхвърлени угарки от печките, но в случая става дума за гаменска проява.

свързани новини

С наближаването на новогодишната нощ продажбите на пиротехнически средства зачестяват, но и инцидентите от тях.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК