Роми потрошиха влак

Региони

Роми потрошиха влак

6925
на 29.12.2015
Роми потрошиха влак
Автор:   ПИК

Монтански роми потрошиха влак преминаващ през града, съобщава Трибали. Случката се разиграла в ранния следобед. Побеснелите жители на квартал "Огоста" излезли на линията и препречили пътя на влака от Бойчиновци до Берковица в знак на протест заради поредния случай на блъснат човек в района. 

Напрежението на тълпата ескалирало и недоволните роми започнали да замерят с камъни влаковата композиция. Те успели да потрошат прозорци на вагоните. Голям камък едва не е уцелил един от пътниците, който е седял на място до прозореца. 

Това не е първия случай на подобна атака на влакове в Монтана. Вчера също бил замерян влак, а в последните дни подобни блокади са често срещани. 

Недоволството на ромите е породено от инцидент, който стана миналата седмица в квартал "Огоста" в Монтана. Тогава Марита В. беше блъсната от минаващ влак. Жената, която била глуха и не чула приближаващата се машина, загуби крака си, а впоследствие бе ампутиран и вторият й долен крайник.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО) ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК