Ром уби съселянин в Сливенско

Инциденти

Ром уби съселянин в Сливенско

4534
на 19.08.2014
Ром уби съселянин в Сливенско
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

За броени часове сливенски криминалисти са задържали извършител на тежко криминално престъпление. На 18 август в 19:30 часа в Областната дирекция на МВР-Сливен е получен сигнал за мъж с прободни рани в ромската махала на сливенското село Драгоданово.

препоръчано

Вследствие на нараняванията, които е получил в областта на гърдите и главата, 31-годишният мъж е починал.

Полицейските служители започнали веднага разследване на убийството и часове по-късно извършителят е арестуван. Той е мъж на 34 години от същото село. На телефон 112 са подадени няколко сигнала за сбиването, на което са присъствали много от жителите на махалата.

Изяснява се причината за скандала, довел до сбиването и смъртта на единия мъж. На задържания е наложена 24-часова мярка за задържане. За случая е уведомена Окръжна прокуратура -Сливен. Образувано е досъдебно производство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК