СПОРТЪТ ДНЕС

Роналдо говори за Златната топка, чест му прави какво казва

Само в ПИК
Роналдо говори за Златната топка, чест му прави какво казва
Автор: ПИК
Дата
Дата
11390
Коментари
1
Роналдо говори за Златната топка, чест му прави какво казва

Кристиано Роналдо не издържа и направи коментар за Златната топка. Той стана шампион на Евро 2016 с Португалия, а е и клубен европървенец с Реал. Ето какво мисли КР7 за Златната топка за тази година.

"Приближавам се до отличието. Недейте обаче да мислите, че Златната топка е фикс идея за мен. Победата на Евро 2016 ме доближава до приза, сега обаче искам да се насладя на радостта от триумфа на европейското", коментира Роналдо.

КР7 е сочен от редица специалисти като фаворит за Златната топка тази година. Припомняме,  че Кристиано Роналдо реализира редица ключови голове за Реал Мадрид и Португалия преди отборите да триумфират съответно в Шампионска лига и Евро 2016.

Напиши коментар »
(1)
1
РОНАЛДО И ЧЕСТ--ХАХАХА.......ТОЙ НЕЗНАЕ ДА ГУБИ С ДОСТОИНСТВО МАКАР ДА Е ФЕНОМЕНАЛЕН ФУТБОЛИСТ .........ПРЕКАЛЕНО Е ВЛЮБЕН В СЕБЕ СИ И ГОЛЯМ СИМУЛАНТ.......................макар че фаула срещу него бе груб във финалния мач......
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Един мъж умрял и отишъл пред портите на Свети Петър. Свети Петър искал да разбере дали е грешен.
- Ами аз съгреших със тъщата... дойде на гости, заприказвахме се и от приказка на приказка и я оправих. На следващия ден дойде на жената сестрата, пихме кафе и от приказка на приказка и нея оправих. После дойде съседа, пихме по бира, приказвахме и от приказка на приказка и него оправих...
Свети Петър казал:
– Хайде минавай, че май много се заприказвахме с теб...