Росен Петров в болница преди ефир! Лекуват водещия с преливане на кръв

ЧАС ПИК

Росен Петров в болница преди ефир! Лекуват водещия с преливане на кръв

70446
на 17.01.2014
Росен Петров в болница преди ефир! Лекуват водещия с преливане на кръв
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Росен Петров прави и невъзможното да се появи в по-нормален вид в ефир в неделя и всеки ден посещава Военна болница, разкриха пред „ПИК” хора от екипа му. Водещият ходел да му преливат кръв, което помагало да се разсеят отоците, предизвикани от силните антиалергични лекарства. Това било единственото, което лекарите можели да направят, за да облекчат в известна степен влошеното му здравословно състояние. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Петров бил твърдо решен да не отнася отново подигравките на зрителите и гостите си, че фъфли и прилича на закоравял алкохолик.

„Докторите се надяват преливането да освежи кръвта му и така да се премахне ефекта на силните лекарства. Засега има подобрение в говора му и вероятно в неделя ще е вече добре”, обясняват от екипа му.

Както първо „ПИК” писа Росен отново получил алергичен пристъп по празниците и започнал да се тъпче със силни медикаменти, които да го спасят от задушаването и другите неприятни симптоми на заболяването. От хапчетата обаче се подувал и затова залитал и фъфлел, все едно е солидно подпийнал.  

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК