Росен Петров: Защо никой от bTV не реагира, когато Слави лансира Кунева за президент!

ЧАС ПИК

Росен Петров: Защо никой от bTV не реагира, когато Слави лансира Кунева за президент!

255359
на 10.02.2014
Росен Петров: Защо никой от bTV не реагира, когато Слави лансира Кунева за президент!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Взех своето решение в събота, някъде късния следобед, когато ми се обадиха редица отговорни фактори да ми кажат, че интервюто в моето предаване ще бъде водено от друг, ако не опровергая слуховете, че съм член на "България без цензура". Това обяви днес телевизионният водещ Росен Петров.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Вчера по време на предаването си "Нека говорят" той официално връчи молбата си за членство в партията на Николай Бареков. 

Петров присъства днес на срещата между ръководствата на "България без цензура" и ВМРО за подготовка за подписване на коалиционно споразумение.

Бареков обяви, че ще предложи Петров за свой заместник.

"Ние взаимно се допълваме", каза Бареков по адрес на Петров.

Той обвини телевизията, че "мери с двоен аршин", тъй като преди време Слави Трифонов "издигнал" Меглена Кунева за президент и една млада дама за депутат в предаването си.

Явно едни водещи могат да показват политическите си пристрастия, а други - не, коментира Росен Петров.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО) Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО)
ново
Днес: 134
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК