Росен Петров надрусан с хапчета! Замаян е и залита като пияница от силните медикаменти

ЧАС ПИК

Росен Петров надрусан с хапчета! Замаян е и залита като пияница от силните медикаменти

36206
на 13.01.2014
Росен Петров надрусан с хапчета! Замаян е и залита като пияница от силните медикаменти
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Росен Петров отново закъса сериозно със здравето и едва успява да живее и работи нормално. Това видяха и зрителите на предаването му „Нека говорят” в неделя следобед по Би Ти Ви. Водещият бе видимо неадекватен, говореше фъфлейки и се поклащаше все едно е изпил литър алкохолен концентрат, както предположиха и много от зрителите.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Истината обаче е доста по-болезнена, разузна „ПИК”. Петров не само, че не е алкохолик, но и не близва алкохол. Дори чашка би била фатална за него, тъй като той пиел силни медикаменти.

„Има много тежка алергия, която се отключи след лечението на счупения му нос миналата година. Започнаха да лекуват с тежки препарати, от които се подува, изглежда доста по-дебел и се пълни с течности. Когато ги пие, е като надрусан. Подуват се лигавиците в носоглътката и гърлото и за това едва говори с това фъфлене”, обясняват колеги на Росен Петров.

Медикаментите били и причината той да е замаян и да залита като пияница. Водещият обаче няма избор и трябвало да пие лекарствата, когато алергията му се влоши. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 138
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК