Румен Петков пред ПИК: Не съм виждал портрета на Васил Божков, не крия познанството си с него

Политика

Румен Петков пред ПИК: Не съм виждал портрета на Васил Божков, не крия познанството си с него

52949
на 13.07.2020
Румен Петков пред ПИК: Не съм виждал портрета на Васил Божков, не крия познанството си с него

Последвайте ни в Google News Showcase

"Подаръци не съм получавал никога от Васил Божков. Нито аз съм му давал", каза пред ПИК лидерът на АБВ Румен Петков. Той каза, че никога не е криел познанството си с милиардера. Но двамата не са имали толкова близки отношения, че да си разменят подаръци. Коментарът му е по повод снимки, получени от ПИК, на които е видно, че Божков е получил огромна картина - негов портрет, на която пише, че е подарък от Петков. Лидерът на АБВ е неизменен участник и на протестите, за които начален сигнал даде Божков,а после бяха подкрепени и от президента Румен Радев.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Портретът на Божков не съм го виждал. Княз Лобанов-Ростовски я остави в офиса ми и шофьорът ми я откара в офиса на Божков", поясни Румен Петков. 

Според него министърът на финансите е утвърдил таксите, които е плащал Божков. "И след това министерството на финансите е приемало и утвърждавало точния размер, който компаниите на г-н Божков е плащал", поясни Румен Петков.

Румен Петков коментира и причините, поради които ходи на протестите на "Дондуков" 2 - такива били убежденията му. "Категоричен съм, че Борисов не бива повече да управлява", каза още Румен Петков. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК