Румен Петков: Трябва още утре или в понеделник да изгонят турския посланик у нас

Политика

Румен Петков: Трябва още утре или в понеделник да изгонят турския посланик у нас

13661
на 18.03.2017
Румен Петков: Трябва още утре или в понеделник да изгонят турския посланик у нас
Автор:   ПИК

Ако сега институциите в България не защитят закона, няма да можем да кажем, че изборния процес е нормален, смята бившият вътрешен министър

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Трябва още утре или в понеделник да изгонят турския посланик у нас. Това коментира Румен Петков, водач на листата на Коалиция „АБВ – Движение 21“ в Бургас и Плевен.

препоръчано

Според него трябва да има много рязка намеса на министър-председателя и на президента в разговор с турските им колеги.

„Трябва да има много ясна позиция и на Централната избирателна комисия и да се оцени има ли нормални условия за гласуване в секциите в Турция. Ако имаме основание да считаме, че намесата на турския министър предполага някои от секциите да не бъдат отваряни, трябва да се предприеме и такава мярка, за да защитим националната си сигурност, за да знаем, че резултатът от изборите го правят българските граждани, а не турското правителство“, подчерта Петков.

По думите му, ако институциите не защитят закона, няма основание да считаме, че изборният процес е нормален. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК