Румен Радев призна пред студентите в СУ за бягство от къщи! Ето защо се измъкнал тайно президентът и ужасил майка си

Само в ПИК
Румен Радев призна пред студентите в СУ за бягство от къщи! Ето защо се измъкнал тайно президентът и ужасил майка си
Автор: ПИК
Дата
Дата
5640
Коментари
7
Румен Радев призна пред студентите в СУ за бягство от къщи! Ето защо се измъкнал тайно президентът и ужасил майка си

Не трябва да се примирявате с несправедливостта, корупцията и шайките, с феодализма, лицемерието и покварата, които раждат ежедневно безизходици. С тези думи президентът Румен Радев се обърна към студентите в Софийския университет "Св. Климент Охридски" по време на официалното откриване на новата академична учебна година.

Вие ще трябва да промените радикално моралния климат в родината, каза още президентът в словото си пред бъдещите висшисти. "Конформизмът не е път към щастието - бъдете непримирими, когато става дума за ценности и за отечеството", подчерта още държавният глава.

 

Румен Радев сподели в словото си, че преди много години, е избягал от дома си, за да се яви на изпити и за ужас на майка си, да поеме по пътя на една от най-трудните и рисковани професии - тази военния летец.

 

"Не съжалявам за бунта си, защото той сбъдна мечтата ми", каза държавният глава и се обърна към студентите да знаят, че конформизмът не е път към щастието: "Преследвайте мечтите си, бъдете критични и непримирими, когато става въпрос за ценности и за отечеството. Знайте че всяко поколение води своята битка за България".

 

Държавният глава и отбеляза, че "тази за демокрацията" е била мисията на техните родители". Справедливото, морално и достойно общество - е вашата мисия, се обърна към студентите президентът Радев и заяви, че това е и неговата мечта за България.

Софийският университет "Св. Климент Охридски" навлиза в своята 130-та годишнина. В него се обучават над 10% от всички студенти в страната. Той остава най-предпочитаното висше учебно заведение у нас, посочи ректорът на Алма Матер проф. Анастас Герджиков.

Напиши коментар »
(7)
1
Браво на Президента! Много точни и навременни думи!
2
Аз съм щаслиФт, че по настояване на лъжливата курабия Сланинова, обявих война на Бойко. Сега моята селска пръчка, ще види, че може да ми викат пъпчивата тиква, но съм смел и не съм под чехъл! А бе да си призная, май мен никой не ма бръсне за слива. Ако ме попитате що поканих Клинтън, просто го обърках със Путин. Майтапя се, и на Клинтан и на Мене пиарките ни които си назначихме на държавни заплати (моята на две,) ни правиха безплатно сфирки, че за това да обменим опит!
3
Тоя палячо, доказа, че един червен ибр*ик, в който се изхождат трите червени курабии, които са му изпили фатмашкия му ниско морален мозък. С обявяване на война на всички българи, тоя мухлю доказа, че е прецедента само на Чалмите от ДПС и на еничарските комунетата от партията на Сланинестата, за което трябва да бъде обвинен в предателство и изхвърлен като бясно куче от прецеденството, съден и осъден на доживот. Срам и позор е тоя тъпанар, не само за нацията но и за света..
4
С много лош съвет излиза пред студентите. Пътят не е бягство от дома си, от тези които са му дали живот и извели на широкия друм за бъдещето му, а умението да убеждаваш с аргументи своята правота за избора си! Лош пример даваш на поколенията г-н Президент!
5
плюенето по Радев да започва нали ПИК
6
Смешник!!!ИМПИЙЧМЪНТ!!!!Избягай и от президентството докато не са те изхвърлили и от там.
7
А морално ли е когато ти е била подчинена ( сега ти и си подчинен ) Деси - та марално ли е тя да е вземала по две заплати другарю президент . Така че за морал не говорете вие
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

- Бабо... аз съм гей! - Тия не ядяха месо... нали така?! - Не, бабо... Спя с други мъже.. - А, добре... Трябва да се яде месо!