БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Румен Радев пристигна на официално посещение в Азербайджан

Само в ПИК
Румен Радев пристигна на официално посещение в Азербайджан
Автор: ПИК
Дата
Дата
3822
Коментари
11
Румен Радев пристигна на официално посещение в Азербайджан

Държавният глава Румен Радев пристигна на официално посещение в Азербайджан по покана на президента Илхам Алиев. Утре двамата президенти ще имат среща "на четири очи", след което ще се състоят пленарните разговори между делегациите на двете държави.

По-късно двамата държавни глави ще направят изявления. Очаква се на разговорите да бъдат обсъдени аспекти от двустранния политически диалог, търговско-икономическото сътрудничество и партньорството в областта на образованието, науката и културата, отношенията и сътрудничеството в областта на енергетиката и транспорта, актуални международни теми и въпроси на глобалната сигурност и миграцията.

Президентът Радев ще разговаря и с министър-председателя Артур Расизаде, и заместник-председателя на парламента Зияфат Асгеров.

Още по темата
Президентът  Румен Радев е на посещение в Азербайджан
Часовник
07:13
Президентът на България Румен Радев е на официалното посещение в Азербайджан, съобщ Нова телевизия. Възможностите за пренос и доставка на природен газ от Азербайджан към България ще са сред...
Напиши коментар »
(11)
1
И той като Орешарски ще отваря ресторант
2
Ако Деси не отиде на гости на Азерите - това няма да е никакво посещение - Искаме я там.
3
Азерчето си е чист диктатор и наследствен президент.Баща му беше президент,а синът му ще е следващия.Така са всички смешни бивши съветски республики от Средна Азия.Същата цигания е и в Туркменистан и Казахстан и всички дето името им завършва на СТАН.Като Булгаристан.Добре че кремълския гном няма син.Тия само се наричат президенти а са си пожизнени диктатори.В сравнение с тях нашия женчо си е направо въздухар.То от него нищо не зависи.
4
ако не е там да хваща самолета и там,, не може да не покаже тоалетчето си кабана срала в казана,,,,, то е от парижето последана свирка
5
И тоя като Гоце - Азербайджан, Туркменистан, Казахстан - това е пътят! И много-много архари. А през това време Борисов -Париж, Брюксел, Берлин. Къде е Лом, Къде е Лондон?!
6
Бойко спри го тоя червий, че ще фалира държавата. Ега ти гьонсорат има тоя гащник!!
7
Бокова и Калин Митрев със сигурност са му прокарали път! Нали са от БКП/БСП трябва да се подкрепят! Жалки хора и мошеници!
8
е ходил в Азербайджан !
9
Бай Иване -взема ли хапчетата за кръвното.Очаквах да си по точен а пък и ти си като -тиквата......
10
Вие как искате да ходи, като Прецедента, Безпи@ник мистър Бийн ли?
11
РАЗХОДКИТЕ ДО АЗЕРБАЙДЖАН НА ДЪРЖАВНИ ИЗДРЪЖКИ СА НАЙ ГОЛЯМАТА КОРУПЦИЯ. ЗАЩО НЕ СЪОБЩАВАТЕ СЪСТАВА ИЛИ Е САМО ДЕСИ НА ИСТИНСКА РАЗХОДКА.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

- Тате, а мама кара кола по-добре от теб! - Не бих казал. - Ти самият ми каза, че не можеш на ръчна да минеш и метър, а мама мина 11 километра!