Румяна Бъчварова от ГЕРБ: Хората не харесаха нашата надменност

ЧАС ПИК

Румяна Бъчварова от ГЕРБ: Хората не харесаха нашата надменност

26033
на 01.08.2014
Румяна Бъчварова от ГЕРБ: Хората не харесаха нашата надменност
Автор:   ПИК

"Хората не харесват нашата липса на чувствителност към тяхните проблеми. Както и надмеността, когато мислехме, че времето ни принадлежи", това призна в "Панорама" Румяна Бъчварова, член на ръководството на ГЕРБ.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"БСП отказва да поеме отговорността за правителството. Тя не иска да признае: "Ние се провалихме в управлението", поясни Бъчварова по повод конфликтите между партиите за приемането на държавния бюджет.

ГЕРБ се страхували българите да не ги заподозрат в политически игри с ДПС, защото имало съмнение за политиката на тази партия. "Нелогично е да искаме да решим проблемите с тези, които са част от този проблем. Ние сме най-голямата политическа сила. И най-големите задават политическия тон", категорична е Румяна Бъчварова.

"Реформаторският блок претендираха за изключителни права върху дясното. Надявам се да намерим общи механизми към конкретните пътища. Говорителят на блока Радан Кънев критикува всички. Не разбрах те какво предлагат", поясни Бъчварова.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК