Русия и Азербайджан имат намерение да развиват военното сътрудничество между двете страни

Само в ПИК
Русия и Азербайджан имат намерение да развиват военното сътрудничество между двете страни
Автор: ПИК
Дата
Дата
1871
Коментари
0
Русия и Азербайджан имат намерение да развиват военното сътрудничество между двете страни

Министърът на отбраната на Азербайджан генерал-полковник Закир Гасанов заяви, че Русия и Азербайджан имат намерение да развиват всестранно военно-техническо сътрудничество, предаде РИА Новости, цитирана от "Фокус". „Сътрудничеството между нас в много направления от военната сфера се развива – в областта на военно-техническото сътрудничество, военното образование, съвместни учения и занятия. Считам, че съществуват големи перспективи и в бъдеще да развиваме това сътрудничество“, заяви Гасанов.

Той коментира и танковия биатлон на Международните армейски игри, като оцени високо организацията на състезанията и напомни, че в Азербайджан се е провела „Купата на Каспия“, на която са участвали Военноморските сили на четири страни.

„Организатор и вдъхновител на тези игри е Русия. Военните игри набират популярност – все повече и повече страни участват в тях всяка следваща година“, изрази задоволството си министърът.

Още по темата
Русия се наема да организира среща между държавните глави на Армения и Азербайджан
Часовник
05:14
Русия ще бъде главният организатор на среща между президентът на Армения Серж Саргасян и азербайджанския държавен глава Илхам Алиев, предава Интерфакс, цитирана от Фокус. По думите на...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
В семейните ситуации можете доста решително и безкомпромисно да промените нещо. Това „нещо“ ще носи както съзидателен, така и разрушителен характер. В по-добрия случай това може да бъде преместване на самотен човек в друг регион. Може да бъде скъсване на отношенията с приятел. Вашите стари житейски планове могат да бъдат съкрушени или решително променени. По-силно тази тенденция действа върху вас в петък и събота. Постарайте се да я насочите в желаното русло и се пазете. Възможни са и здравословни неразположения, през които ще преминете бързо.
ВИП рожденици
Костадин Филипов
Костадин Филипов
журналист, тв водещ
Става на: 38 години

- Вуте, спомняш ли си венчавката? Попо като ни венчаваше, пееше: "Чашата на търпението приемете..." - Е, и какво стана после? - Я веднага приех чашата, а жената оти не прие търпението?