Русия и Азербайджан имат намерение да развиват военното сътрудничество между двете страни

Само в ПИК
Русия и Азербайджан имат намерение да развиват военното сътрудничество между двете страни
Автор: ПИК
Дата
Дата
2221
Коментари
0
Русия и Азербайджан имат намерение да развиват военното сътрудничество между двете страни

Министърът на отбраната на Азербайджан генерал-полковник Закир Гасанов заяви, че Русия и Азербайджан имат намерение да развиват всестранно военно-техническо сътрудничество, предаде РИА Новости, цитирана от "Фокус". „Сътрудничеството между нас в много направления от военната сфера се развива – в областта на военно-техническото сътрудничество, военното образование, съвместни учения и занятия. Считам, че съществуват големи перспективи и в бъдеще да развиваме това сътрудничество“, заяви Гасанов.

Той коментира и танковия биатлон на Международните армейски игри, като оцени високо организацията на състезанията и напомни, че в Азербайджан се е провела „Купата на Каспия“, на която са участвали Военноморските сили на четири страни.

„Организатор и вдъхновител на тези игри е Русия. Военните игри набират популярност – все повече и повече страни участват в тях всяка следваща година“, изрази задоволството си министърът.

Още по темата
Русия се наема да организира среща между държавните глави на Армения и Азербайджан
Часовник
05:14
Русия ще бъде главният организатор на среща между президентът на Армения Серж Саргасян и азербайджанския държавен глава Илхам Алиев, предава Интерфакс, цитирана от Фокус. По думите на...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!