Руска прогноза: Цената на газа в България ще се повиши от 1 януари 2015 г.

ЧАС ПИК

Руска прогноза: Цената на газа в България ще се повиши от 1 януари 2015 г.

3815
на 14.11.2014
Руска прогноза: Цената на газа в България ще се повиши от 1 януари 2015 г.
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Цената на природния газ в България от 1 януари 2015 г. може да се увеличи с 2,7%, съобщава руската агенция REGNUM, позовавайки се на съобщение на Булгаргаз, пише "Фокус". Според съобщението на компанията, ориентировъчната цена на газа, която се планира да бъде предложена за първото тримесечие на 2015 г., ще бъде 615,92 лева за хиляда кубични метра без мита и ДДС, което е с 12,48 лева повече спрямо последното тримесечие на 2014 г. 

препоръчано

Ориентировъчната цена отчита тенденциите в съотношението евро-долар, цените на алтернативните горива на международните пазари и изискванията в нормативните актове за регулиране на цените, поясняват от компанията. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК