Руснак се бута за кандидат - депутат, РИК не го допуска до изборите

Животът днес

Руснак се бута за кандидат - депутат, РИК не го допуска до изборите

6525
на 12.09.2014
Руснак се бута за кандидат - депутат, РИК не го допуска до изборите
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В кандидат-депутатска листа от Бургас е бил регистриран и руснак. Той се казва Сергей Хасъмски. Мъжът ще  бъде заличен и няма да бъде допуснат до изборите, пише Флагман.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Хасъмски е бил записан на 8-мо място в списъка на „Нова алтернатива“, която има 11 претенденти за Народното събрание. При проверка на мераклиите за парламента обаче, се оказало, че Хасъмски има двойно гражданство. „Кандидатът не отговаря на изискванията“, каза шефът на РИК-Бургас Георги Михов.

До този момент до участие във вота не са допуснати двама от първоначално регистрираните кандидати. Първо беше заличен независимия Ангел Георгиев, като се оказа, че част от хората, подписали се в негова подкрепа, са с посочени недействителни ЕГН-та. Сега пък Хасъмски отпада от състезанието заради двойното си гражданство. Така общия брой на кандидатите за депутати от Бургас става 298.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Депутатите изслушват Асен Василев заради ОПГ-то в митниците (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Депутатите изслушват Асен Василев заради ОПГ-то в митниците (НА ЖИВО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК