ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМОЗАБРАВИ СЕ! Крисия се развихри по яхтите, тъне в лукс и се държи като примадона

Само в ПИК
САМОЗАБРАВИ СЕ! Крисия се развихри по яхтите, тъне в лукс и се държи като примадона
Автор: ПИК
Дата
Дата
36405
Коментари
9
САМОЗАБРАВИ СЕ! Крисия се развихри по яхтите, тъне в лукс и се държи като примадона

Малката звезда на родната музика Крисия Тодорова вече се изживява като голяма госпожица. Откритието на Слави Трифонов е едва на 13, но се старае да изглежда така, сякаш е по-голяма с 5 години. В момента тя е в родната си Варна. Вместо да играе с връстниците си и да скача на въже, тя предпочита компанията на сестра си ТифаниКато истински примадони двете момичета прекарват дните си по яхти и малки корабчета. Досущ като Лили Иванова, Крисия обяснявала, че предпочита да събира слънчеви лъчи в усамотение, отколкото по претъпканите плажове.

Малкото момиче видимо е натрупало огромно самочувствие и живее с усещането, че е изкачило високи върхове в живота си. 

Заради начина си на обличане и високомерно поведение Крисия е започнала да губи приятели. Все повече от феновете й в социалните мрежи смятат, че момичето ще погуби таланта си, ако продължава да се прави на по-голямо от възрастта си и да се надува като звезда, пише седмичник.

Напиши коментар »
(9)
1
Узрели са. От тук нататък да му мислят пишлигарите, олямо тегло ги чака. Каката със сигурност е вече, а малката до една година ще стане прекрасна куротрошачка.
2
Отблъскващо момиче!
3
С уста 69 сантиметра
4
В медицината им така наречените корелационни отношения между размерите на отверстията в човешкото тяло, винаги, когато видя Джулия Роберт се сещам за тези зависимости. Крисия е още дете и така не бива да се пише, както се изразяват по горните участници във форума! Когато порасне можете да прилагате тези зависимости , сега малко такива неща не прилягат. Дядо ми Мъдрият Заек казваше така:" Когато фактите говорят и боговете мълчат".
5
Прост народ сме ей...... Защо непрекъснато трябва да се ровиме в гащите на другите? Защо не оценим таланта и да спрем дотук? А кой как иска да си живее!
6
Тази статия е пълна с лъжи и не е зле автора и като ще се опитва да омаскарява детето поне да беше доизпипал детайлите.Снимката и в инстаграм с тази " яхта '' не е от сега , а е от преди един ,месец и е качена точно на 10.07.2017 г..Това е лъжа номер едно.Лъжа номер две е , че те са двете сами на море обаче истината е ,че сестрите са били заедно, но на летен лагер с групата по танци и тя го обяви при последното си участие за сезона в шоуто на Слави.От този си лагер Крисия има други снимки ама кой да ги види , че и да е честен да го напише.Третото твърдение , че и двете хукнали едва ли не сега да се правят на големи обикаляйки по яхти също не е вярно.Авторът на статията да се поразрови малко в предаванията на шоуто от преди 2 години и ще види , че в едно от тях детето каза , че е ходила на море и е скачала от яхта.Нали не смятате , че и 11 - годишно дете се прави на много голямо ? Разбирам творческото безсилие и липсата на теми за обсъждане ама да се създава подобна творба в която истината..e само името на Крисия е СРАМ.За скачането на ластик също е пълна глупост и от години не се мяркат никъде 13 годишни момичета да скачат пред блоковете на ластик.Едни скачат на ластик , а други откриват талантите си , развиват ги , усъвършенстват ги и прославят България и печелят публиката където имат изяви..Кой с каквито възможности се е родил и е решил да ги използва.На авторът на тази статия ако съм учител по литература ще пиша слаб 2 , защото е пропита от злоба и от желание да бъде очернено едно момиче , което не прави нищо лошо освен да пее и кара хората да се радват.Напишете статия и намерете снимката и качена на кораба " Радецки " и се постарайте да я покажете в добрата светлина , а не подобни нещастни свободни съчинения колко Крисия е лоша и се е самозабравила.
7
Нормално, някой чичко цепи аналчето.
8
ВНИМАНИЕ!!! Ядекс и отношение к клиентам смотреть всем!!! Посмотрел и был в ШОКЕ.... Вот ссылка на Ютуб https://www.youtube.com/watch?v=IdYDpLcuVnA
9
Част от гадното тъпо българомакедонскотурско племе почна да се вживява при първият пуснат фишек.Кво влиза на вас в задниците,дето плювате детето бе боклуци?!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Димитър Липовански
Димитър Липовански
режисьор
Става на: 65 години

Ако млада, сама съседка ви каже "Ако нещо ви потрябва, елате, не се стеснявайте", то отидете още първата вечер. И не се стеснявайте...