Самолет кацна извънредно в София. Бременна жена е получила контракции

ЧАС ПИК

Самолет кацна извънредно в София. Бременна жена е получила контракции

5848
на 21.09.2015
Самолет кацна извънредно в София. Бременна жена е получила контракции
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Самолет, на норвежките авиолинии, пътуващ от Копенхаген за Тел Авив, е кацнал извънредно в София тази сутрин около 10 часа, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на запознати със ситуацията.

препоръчано

Информацията бе потвърдена от Летище София. От там уточниха, че става въпрос за самолет на норвежките авиолинии.

Причината за кацането е бременна жена. Две линейки са се отзовали на сигнала за помощ. Според източниците жената е получила контракции в 6-ия месец.

Заедно със съпруга и са останали в София и са откарани в болница, а самолетът е продължил полета си.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците
ПИК TV x
БОМБА В ПИК! Радостин Василев: Кирил Петков говореше по телефона с Алексей Петров пред всички в ПП! Орлин Алексиев имаше 6-7 свои депутати при Слави. Борисов и Пеевски може да се избият като мутри. Пеевски държи президента (ВИДЕО) БОМБА В ПИК! Радостин Василев: Кирил Петков говореше по телефона с Алексей Петров пред всички в ПП! Орлин Алексиев имаше 6-7 свои депутати при Слави. Борисов и Пеевски може да се избият като мутри. Пеевски държи президента (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК