Само в ПИК! Бориславова, Прокопиев и Плевнелиева на таен рожден ден. Стягат преврат!

ЧАС ПИК

Само в ПИК! Бориславова, Прокопиев и Плевнелиева на таен рожден ден. Стягат преврат!

42440
на 17.07.2013
Само в ПИК! Бориславова, Прокопиев и Плевнелиева на таен рожден ден. Стягат преврат!
Автор:   ПИК

Ключови фигури от тъй наречения олигархически кръг "Капитал" се събраха на таен рожден ден на боса си Иво Прокопиев на 10 юли. Конспирацията се състоя в закътания столичен клуб "Кук енд Бук" на улица "Будапеща". Според източници на ПИК заведението е на самия Прокопиев, който обаче не афишира собствеността си.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Наздравици за знаковия бизнесмен вдигнаха банкерката Цветелина Бориславова, президентшата Юлиана Плевнелиева и политолога Иван Кръстев, който се води идеолог в сянка на бъдещия партиен проект на кръга "Капитал".

Бориславова, която иначе твърди, че не е свързана с "Капитал" и че в никакъв случая няма да прави партия, за първи път публично официализира връзката си с Прокопиев, коментираха очевидци. В разгара на рождения ден Иван Кръстев започна да привиква гостите един по един в секретна стаичка и да им разяснява стъпка по стъпка как "капиталчетата" ще завладеят властта. Това щяло да стане и с помощта на двете новосъздадени партийни формации, близки до Прокопиев - "Република" и сдружението на бизнес дамата Саша Безуханова.

"Това си беше заговор за преврат в полза на президента Плевнелиев", разказаха присъствали на тайната сбирка.

Сред най-объжданите теми на вечерта бе и предстоящата приватизация на пенсионния фонд "Доверие". Усилено се твърди, че той ще мине в ръцете на вражеския на "капиталчетата" лагер - кръга около Цветан Василев и Корпоративна банка. 

"Ако това стане, ще прокараме чрез президента идеята за национализация на пенсионните фондове", зарекоха се конспираторите.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за Турски поток: Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за "Турски поток": Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО)
ново
Днес: 62
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК