САМО В ПИК! Близки и приятели изпратиха колегата Гасан Насър (СНИМКИ)

Само в ПИК
САМО В ПИК! Близки и приятели изпратиха колегата Гасан Насър (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
41965
Коментари
0
САМО В ПИК! Близки и приятели изпратиха колегата Гасан Насър (СНИМКИ)

Близки и приятели на журналиста Гасан Насър го изпратиха в последния му път. На погребението, което е днес в гробищата на Бояна дойдоха много приятели и колеги на известния журналист. Сред хората дошли да почетат паметта на Насър бе и енергийният експерт Богомил Манчев, който работеше заедно с Насър през последната година. 

Припомняме, че колегата Гасан Насър почина внезапно от масиран инфаркт в нощта срещу 30 декември. Той бе известен познавач на Близкия изток е роден през 1961 г. в Дамаск със сирийско-друзки произход.

Насър имаше изключителна експертиза за Близкия изток и задълбочени познания във вътрешната политика и енергетиката у нас.

Завършва Факултета по журналистика в София и се установява у нас. Работил е във вестник "Труд", а напоследък се занимаваше с връзки с обществеността. Беше и чест коментатор в Агенция ПИК.

Екипът на Агенция ПИК изказва съболезнования на семейството и близките на нашия приятел и колега Гасан Насър! 

Още по темата
ТЪЖНО! Богомил Манчев пред ПИК: Гасан Насър е починал от масивен инфаркт! И аз първо помислих, че някой се шегува с мен
Часовник
11:46
"Гасан Насър е починал, да вярно е. Той е получил масивен инфаркт. Бил е на Банско със съпругата си и мой колега. И лошото е станало към 5 сутринта. Тепърва ще бъде транспортиран до София. А вече...
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Анани Явашев
Анани Явашев
актьор
Става на: 85 години
Николай Николаев (бате Николай)
Николай Николаев (бате Николай)
актьор
Става на: 77 години

Из отчет на полицаи след обиск в нелегална спиртоварна:
"След извършеният обиск, аз и сержант Михайлов изпитахме известни трудности да намерим вратата. Тъй като той заспа в тоалетната, се принудих да го оставя там и да се прибера сам.
Защо обаче съм донесъл със себе си въпросната врата нямам спомен..."