САМО В ПИК! Близки и приятели изпратиха колегата Гасан Насър (СНИМКИ)

Само в ПИК
САМО В ПИК! Близки и приятели изпратиха колегата Гасан Насър (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
42538
Коментари
0
САМО В ПИК! Близки и приятели изпратиха колегата Гасан Насър (СНИМКИ)

Близки и приятели на журналиста Гасан Насър го изпратиха в последния му път. На погребението, което е днес в гробищата на Бояна дойдоха много приятели и колеги на известния журналист. Сред хората дошли да почетат паметта на Насър бе и енергийният експерт Богомил Манчев, който работеше заедно с Насър през последната година. 

Припомняме, че колегата Гасан Насър почина внезапно от масиран инфаркт в нощта срещу 30 декември. Той бе известен познавач на Близкия изток е роден през 1961 г. в Дамаск със сирийско-друзки произход.

Насър имаше изключителна експертиза за Близкия изток и задълбочени познания във вътрешната политика и енергетиката у нас.

Завършва Факултета по журналистика в София и се установява у нас. Работил е във вестник "Труд", а напоследък се занимаваше с връзки с обществеността. Беше и чест коментатор в Агенция ПИК.

Екипът на Агенция ПИК изказва съболезнования на семейството и близките на нашия приятел и колега Гасан Насър! 

Още по темата
ТЪЖНО! Богомил Манчев пред ПИК: Гасан Насър е починал от масивен инфаркт! И аз първо помислих, че някой се шегува с мен
Часовник
11:46
"Гасан Насър е починал, да вярно е. Той е получил масивен инфаркт. Бил е на Банско със съпругата си и мой колега. И лошото е станало към 5 сутринта. Тепърва ще бъде транспортиран до София. А вече...
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Мъж и жена в леглото. Звъни телефонът. Жената вдига в просъница, говори малко и казва:
– Обади се мъжът ми. Каза, че е с теб за риба.