Само в ПИК! Вижте истината за смяната на върха в Би Ти Ви! Защо Политова си тръгна, а Станчев я смени?

ЧАС ПИК

Само в ПИК! Вижте истината за смяната на върха в Би Ти Ви! Защо Политова си тръгна, а Станчев я смени?

96937
на 17.01.2014
Само в ПИК! Вижте истината за смяната на върха в Би Ти Ви! Защо Политова си тръгна, а Станчев я смени?
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Изненадващата рокада на върха в Би Ти Ви отприщи лавина от въпроси. Най-честото питане е защо Вики Политова, която е в медията от създаването й през 2000 г., реши да си тръгне.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Оказа се, че основната причина за напускането на Политова е несъгласието й със съкращенията, който бяха проведени в уважаваната телевизия през последните няколко години.

Известната мениджърка не била съгласна и с новата корпоративна политика на Би Ти Ви. Тя споделила, че е готова да си тръгне от ръководния пост още преди 3 месеца, а сега вероятно ще бъде назначена в престижна фирма с чуждестранно участие.

Според друга версия, която обикаля кулоарите на Би Ти Ви, причината за назначението на новия изпълнителен директор Павел Станчев е отмъщение за трансферите на журналисти, които си тръгнаха от медията в посока Нова телевизия.

Смята се, че рокадата на върха имала за цел да натрие носа на босовете на Нова и да им изпрати посланието: "Вие ни взехте футболистите, а пък ние ще ви вземем треньора".

"Присъединяването ми към Би Ти Ви е голямо предизвикателство. Ще използвам цялата си енергия и опит, за да засилим водещата позиция на Би Ти Ви медиа груп на телевизионния пазар в България, и място, където работят най-талантливите журналисти и телевизионни професионалисти", обяви Станчев, който дълги години бе програмен директор на Нова.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК