САМО В ПИК! Вижте най-издирваните главорези на ДАЕШ, организирали атентатите в Париж и Брюксел! Има ли между тях лица с БГ паспорти? (снимки и схема)

ЧАС ПИК

САМО В ПИК! Вижте най-издирваните главорези на ДАЕШ, организирали атентатите в Париж и Брюксел! Има ли между тях лица с БГ паспорти? (снимки и схема)

23921
на 08.06.2016
САМО В ПИК! Вижте най-издирваните главорези на ДАЕШ, организирали атентатите в Париж и Брюксел! Има ли между тях лица с БГ паспорти? (снимки и схема)
Автор:   ПИК

Били ли са високопоставени лидери от "Ислямска държава" в България

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Два дни преди старта на Европейското първенство по футбол в Париж, където се вземат безпрецедентни мерки за сигурност заради атентатите, ПИК показва уникални снимки на терористите, пряко ангажирани с терористичните актове в Париж и Брюксел. Със съдействието на Легия "Антимафия" и нейния шеф Григор Здравков запознаваме читателите и с биографиите и обвързаностите на терористите от ДАЕШ. Вижте разтърсващите кадри и ужасяващите подробности за бойците, окървавили Европа.

препоръчано

Абу Мохамед Ал Шамани

Националност: Мароко. Владее арабски и френски, член на координационното бюро на ДАЕШ. На едно ниво с №3 Абу Мансур. Местонахождение - неизвестно. Предполагаемо преминаване през България - в периода август-октомври 2015.

Абу Мансур

Националност: Мароко, възраст - около 30 г. Местонахождение България (в периода септември- февруари 2015-2016 ) Пазарджик, Хасково, Пловдив. Член на координационното бюро на ДАЕШ (занимава се с логистика на транспортните коридори за хора и оръжие между Турция Сирия и Европа). Разследван от немското, английското и френското разузнавания за планиране, логистика и участие е атентатите в Париж и Белгия. На разработка в ДАНС, сектор "Антитерор" от август 2015. Абу Мансур е връзката между координационното бюро и Комитет за планиране на операциите за Европа с Абу Тала.


Хасан Барда ака Акил

Националност: Мароко. Член и ръководител на комитет за планиране на операциите за Европа. Местонахождение - неизвестно. Издал заповедите за провеждане на атентатите в Париж и Брюксел . На трето място в йерархията на ИДИЛ.


Абу Тала

Бивш ръководен кадър на Джабат Ал Нусра(АЛ КАЙДА) за съжаление няма фотос, на който да се види лицето му. Ръководител на Комитета за планиране на операциите за Европа - ДАЕШ. Засечени са контакти (2013) през човек с местонахождение в Турция с кюрд с българско гражданство И.Б.  И.Б от 1989 г. е нещатен сътрудник на РУМНО и от 1995 г. -  на НСС, отдел „Близък Изток“, вносител на стоки от Близкия Изток, през 2006 г. разследван от ФБР с роднина (първи братовчед) за праненна пари от "Алкайда" през скандинавска банка (Финландия)(без  снимка и документи).

свързани новини

Д.М.К.

Националност: България, роден на 5.11.1983 г. Местожителство: България, София , "Гео Милев" , бл. бх. ет 5. ап. 507. Международен трафик на оръжие, наркотици. Основни пунктове на канала България (Варна), Северна Африка, Алжир, Тунис, Кипър, Южна Франция. Вид оръжие за търговия: АК47, ТТ(Токарев), Макаров,  полуавтоматично оръжие , окомплектоване и амуниции. Наркотрафик – средни количества хероин, амфетамини. Посока Северна Африка - Европейски съюз. Според служители на ДАНС с чисто съдебно и криминално досие. Изпратено запитване за справка от Европейска Разузнавателна централа през януари 2016 г. Получен е отказ за ефективно съдействие от българските служби за сигурност. Предполагаема причини за отказа:
1.  Сътрудничество и /или чадър от службите за сигурност на средно и високо ниво.
2.  Твърдения на обекта при контролирана среща (проведена в град Ница) , за това, че работи за групировка по ръководството на Р.Г.Н.  (По негови твърдения, отговаря за логистика на големи пратки с кокаин през следните пунктове: Варна, Милано, Северна Франция.
Местонахождение: Южна Франция (Ница). Последна месторабота в България: програмист в Ай Би Ем – България. Разследван от партньорски служби за трафик на оръжие и доставка на амуниции за АК47  във връзка с атентата в Париж.


Според Григор Здравков от "Антимафия" тази година са задържани двама мъже на 20-22 години, между 8 и 11 февруари, за които партньорска служба твърди, че са отивали на обучение в Сирия.

Искането от партньорската служба е било двамата кандидат джихадисти да бъдат задържани за 72 часа докато европейците подготвят искането за екстрадиция към страна от ЕС.  

ДАНС са отказвали да ги задържат за повече от 24 часа. Последвал е остър разговор на ниво министър председатели между двете страни.  След като българския министър председател е уведомен, незабавно е разпоредил задържането….

Три денонощия по-късно с обеден полет от София двамата джихадисти с качулки и белезници и в компания на специализиран отряд за задържане от Европа отпътуваха към голяма Европейска столица.  

Това което не се знае от българската обществено е , че клон на ДАЕШ свободно действа на територията на нашата страна.

Здравков твърди, че на територията на нашата страна действат структури на ДАЕШ. Първата се нарича „Бюро(Комитет) за планиране на операциите в Европа“. Бюрото са занимава с измисляне, подготовка и реализация на всички терористични актове на територията на Европа. Ръководителите на това бюро са трима : един началник и двама заместници.

Тримата никога не са заедно от съображение за сигурност. В момента са най-издирваните джихадисти от Европейските и Руски разузнавателни служби. Началникът на бюрото е човекът дал заповед за атентатите в Брюксел, по произход е мароканец на възраст около 40 години , владее перфектно арабски, руски и още един западен език.

Местонахождението му към този момент е неизвестно. Никога не ползва електронни комуникации.

Другата клетка е с име „(Комитет) Координационно бюро на логистика на транспортните коридори“. Бюрото се занимава с логистиката (преминаването) на бъдещите бойци и обучените терористи в двете посоки Европа-Сирия. Този комитет има представители, освен в Турция, и в България.

В България за първи път са засечени комуникации през 2013 година от сирийски гражданин с български паспорт. В два наши града се намират членове на ДАЕШ който се грижат за логистиката на преминаване на джихадисти, осигуряване на документи, на чисти трасета, и финансови средства. Усилено си комуникират с нашите организирани престъпни групи, като се представят за търговци на наркотици(хероин)и хора. Нашите мутри изобщо нямат представа с кого си говорят.

Джихадистите са в тесни контакти с българите, които изработват фалшивите кредитни карти. Арабите плащат тук фалшивите кредитните карти, българите ги изнасят към Европа и ги дават на определени от джихадистите хора в различни страни в Европа. Там картите се ползват за източване на малки суми от банкомати, с които се плащат разходи като хотели коли под наем, амуниции и т.н.  

Един от организаторите от Българска страна е родом от Северозападна България и се казвa Максим. Занимава се с какво ли не - от фалшиви кредитни карти, през контрабандни цигари до наркотици.

Комуникацията на българския клон на КООРДИНАЦИОННО БЮРО НА ЛОГИСТИКА НА ТРАНСПОРТНИТЕ КОРИДОРИ, протича по два начина: Единия е директно към клона в Турция по електронен път или чрез емисари който се срещат в района на Одрин. Емисарите ползват  документи на български роми заради външната им прилика.
Комуникациите за логитиката на транспортиране на хора към Европа се подържа от две лица. Първият е Европеец от славянски произход, ползва и български паспорт с дата на раждане единадесети месец и година 1983 г. Постоянно е в движение между Южна Европа и Алжир, Тунис и Кипър. Грижи се основно за паричните потоци.

Другото лице е жена отново с марокански произход с белгийски паспорт, тя повечето време е в Италия. Отговаря за закупуване на билети , резервации и т.н.  Два пъти за 2015 г. е била в България.   

Ето схемата, по която функционират структурите на терористите от ДАЕШ:

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК