ИНТЕРЕСНО

САМО В ПИК! Вижте последните минути от живота на дъщерята на Людмила Гурченко (ВИДЕО)

Само в ПИК
САМО В ПИК! Вижте последните минути от живота на дъщерята на Людмила Гурченко (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
60657
Коментари
2
САМО В ПИК! Вижте последните минути от живота на дъщерята на Людмила Гурченко (ВИДЕО)

Камера за видеонаблюдение е заснела последните минути от живота на дъщерята на легендарната съветска актриса Людмила Гурченко. На кадрите, предоставени на РЕН.тв, се вижда как няколко души повдигат от земята Мария Корольова и я поставят върху пейката в двора на кооперацията. 

Жената излязла тази сутрин на разходка с дъщеря си и внучката си, но изведнъж й прилошало и тя паднала на асфалта. По думите на дъщеря й, очите на 58-годишната Мария били отворени, но тя не можела да говори. Веднага била извикана Бърза помощ, но лекарите не успели да помогнат на Мария Корольова. Аутопсията ще покаже причината за смъртта на единствената дъщеря на Людмила Гурченко. 

Веднага щом се разчу печалната вест, руските медии извадиха от архивите историята на трудните взаимоотношения между великата актриса и певица и нейната дъщеря. Мария цял живот е упреквала именитата си майка, че я зарязала заради кариерата си. Маша била едва на 4 месеца, когато Гурченко я оставила на родителите си да я гледат в Харков. На 3 годинки я взела при себе си, но кариерата отново била на първи план. Момиченцето често оставало само вкъщи заради гастролите и снимките на майка си. Бабата отново взела внучката при себе си. 

Гурченко мечтаела дъщеря й да наследи звездната й слава. Но Мария нямала влечение и амбиции за сцената. Завършила средно училище за медицински сестри и нарочно се обличала така, че не се харесва на майка си, не ползвала никаква козметика. 

Отношенията между двете рухнали окончателно през 1998 г., когато от предозиране с наркотици починал синът на Мария - Марк. Майка й стоварила вината върху нея, обвинявайки я, че "недогледала" наркозависимостта на младия мъж. Скоро след това починала майката на Гурченко, която оставила жилището си на своята внучка - Маша. Певицата се възмутила и вместо да приеме последното желание на своята майка, завела дело срещу единствената си дъщеря. 

Когато Людмила Гурченко умира, всички гадаят дали дъщеря й ще дойде на погребението й. Мария идва и дори носи цветя. Тя надживява майка си с шест години. 

Превод: ПИК 

 

Още по темата
ШОК! Почина дъщерята на легендарната Людмила Гурченко
Часовник
15:04
Дъщерята на народната артистка на СССР Людмила Гурченко е починала внезапно днес в Москва. Тялото на 58-годишната Мария Корольова било намерено във входа на блока й. По...
Напиши коментар »
(2)
1
Бог да я прости! За 58 г. изглежда ужасно. Алкохолът и цигарите са взели своето!
2
да живееш нездравословно , за да правиш на инат на майка си, при това не коя да е-а Л.Гурченко-това е крайния резултат. Правилният начин на живот е бил да следва съветите на майка си и да бъде по-съвършена от нея. Имала е късмет да бъде дъщеря на Гурченко , но не го е оценила и не го е ползвала като трамплин в живота. Бог да я прости!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

Ако чуете една жена да казва:
– “Леле, колко съм се напила”, значи със сигурност ще прави секс.
Ако чуете един мъж да казва:
– “Леле, колко съм се напил”, значи секс няма да има.