САМО В ПИК! Вицепремиерът Валери Симеонов с ексклузивен коментар за колебанията на Волен Сидеров преди вота: Наистина съм изненадан!

Интервю

САМО В ПИК! Вицепремиерът Валери Симеонов с ексклузивен коментар за колебанията на Волен Сидеров преди вота: Наистина съм изненадан!

99654
на 20.01.2018
САМО В ПИК! Вицепремиерът Валери Симеонов с ексклузивен коментар за колебанията на Волен Сидеров преди  вота: Наистина съм изненадан!

Последвайте ни в Google News Showcase

Вицепремиерът Валери Симеонов остана изненадан от изявлението пред ПИК на съпредседателя на Обединени патриоти и лидер на партия „Атака“ Волен Сидеров, че все още не знае как ще гласува на предстоящия вот на недоверие срещу правителството. Повод за колебанията на Сидеров е заповедта на регионалния министър Николай Нанков до областния управител на София област Илиян Тодоров, че стената на язовир „Искър“ вече става собственост на областната управа (Вижте в Още по темата).

препоръчано

- Г-н Симеонов, как ще коментирате изявлението на Волен Сидеров, че има сериозни колебания как да гласува на предстоящия вот на недоверие срещу правителството?

- Изненадан съм. Не знам за това. Но ми звучи несериозно.

- Като повод за колебанията си пред ПИК той посочи заповедта на регионалния министър Николай Нанков до областния управител на София област Илиян Тодоров, че стената на язовир „Искър“ вече става собственост на областната управа.

- Не съм запознат с темата. Бомбата на ПИК е истинска бомба и за мен. Не мога да коментирам. Наистина ме изненадвате. Вчера се чухме с него за няколко минути, но изобщо не сме дискутирали тази тема. Има други проблеми, които сега не бих искал да коментирам. Очаква в началото на следващата седмица да се видим на традиционния Председателски съвет и да обсъдим нещата.

- А коментирахте ли с господин Сидеров предстоящия вот?

- Не сме го коментирали.

- Има ли според вас проблеми в коалицията?

- В коя? Ако става дума за ГЕРБ-Обединени патриоти, с подобни изявления явно се вижда, че има неизгладени неща.

- Стабилна ли е коалицията в момента?

- Да. Нямам притеснения.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК