Вход
София
Времето в София 18 o C

САМО В ПИК! Вицепремиерът Валери Симеонов с ексклузивен коментар пред медията ни за среднощните акции на Слънчев бряг: Трябва да се пречупят ръцете на тези, които посягат на чуждите права

САМО В ПИК! Вицепремиерът Валери Симеонов с ексклузивен коментар пред медията ни за среднощните акции на Слънчев бряг: Трябва да се пречупят ръцете на тези, които посягат на чуждите права

на 13.08.2017
2101
67
САМО В ПИК! Вицепремиерът Валери Симеонов с ексклузивен коментар пред медията ни за среднощните акции на Слънчев бряг: Трябва да се пречупят ръцете на тези, които посягат на чуждите права
Автор: ПИК
13.08.2017
67
2101

 От няколко дни по родното Черноморие се случва нещо, което не сме виждали от години. Нормалните хора се изнесоха от Слънчев бряг, за да се превърне курортното градче в истински Содом и Гомор. Англичаните го рекламират като града на греха, наркотици, алкохол, проститутки, невъобразим шум. Всичко това олицетворяваше Сълнчака до преди седмици.

Нещата обаче започват да се променят. За втора поредна нощ вицето Валери Симеонов, който единствен имаше смелостта да се изправи срещу мутрите, успя да осигури на почиващите в Слънчев бряг тишина и спокойствие. При опита си да приложи закона в едно от скандалните заведения, Симеонов бе посрещнат на нож от няколко здрави момчета.

За щастие всичко се размина без побоища, тъй като както се вижда и от кадрите вицепремиера бе отишъл там с едва 7-8 униформени. За акциите по морето и за това какво ще се случи занапред потърсихме за коментар Симеонв. Ето и какво каза той пред медията ни. 

Интервю на Гергана Ингилизова

- Г-н Симеонов, как успяхте само за няколко дни да направите това, което държавата не свърши с години по отношение на шума и безредиците по родното Черноморие?

- За съжаление все още не е това, което ми се иска да бъде. Но все пак има чувствително подобрение. Всичко това постигнахме с обединяване на всички институции и чисто политическа подкрепа на тяхната дейност, защото те много често се чувстват несигурни и изоставени. Трябва да се демонстрира сигурност в работата, която вършат. 

- При снощната акция обаче в един от клубовете обаче е имало много брожения срещу вас, прави впечатление, че и в медиите се отразява по един особен начин. Как ще коментирате случилото се?

- Отношението на медиите е показателно. Точно преди да разговарям с вас пуснах пост във фейсбук, в който казвам точно това, да се следи внимателно поведението на медиите. Защото от там може да се направи извода за тяхната представителност и ангажираност. Аз не вярвам нормален човек да не одобрява действията, които извършваме. 

- Възможно ли е обаче да бъде спечелена тази война, като знаем чии са тези заведения? Освен всичко друго те непрекъснато вадят нови и нови колони за озвучаване, до кога така?

- Редът вече се въдворява. Докато не се въведе ред, така ще бъде, но ако и това не помогне ще се стигне до крайни мерки, а именно запечатване. Разберете, че нашата цел не е да фалираме бизнеса на когото и да било, но ако се наложи затваряне, запечатване и полицейска охрана на място и това ще стане. 

- Чуха и се такива мнения, че с тези акции се съсипва бизнеса, туризма дори?

- Това не е туризъм, всички знаем, чии са тези скандални заведения в района на "Какао". Хора от сенчестия бизнес и престъпния свят, за това по скоро трябва да се пречупят ръцете на тези, които посягат на чуждите права, в името на лакомията и печалбата. Правото на почивка е много важно. Никой не е длъжен да се съобразява с бизнеса на когого и да било, а тези хора да им съсипват здравето. 

- Г-н Симеонов, тези акции обаче изглеждат целенасочени, защо не проверявате и другите нощни заведения?

- Това е така, защото има заведения, които са отлично обезшумени и нямат никакъв проблем с властите. Как може едните да го направят, а други да смятат, че могат да работят и печелят извън закона. Никой не е против нощните заведения. Законът обаче ясно казва, че след 24 часа, специално в случая за община Несебър, в открити заведения не може да има каквото и да било озвучаване, не силно, не слабо, никой не мери, тук закона е категоричен. Законите в крайна сметка са за това да се спазват, а пък аз не съм ги писал тези закони. 

- При затварянето на "Оксижен" обаче е имало и арест, дори в медиите бяха написал, че вие сте го арестували. Диджей Станчо пък каза, че ще си търси правата дори в Хага, ако трябва. 

- Арестът на диджея е защото той не е изпълнил полицейско разпореждане. Полицията си е приложила правата, никой няма нищо срещу него, нито го знаят кой е, нито какъв е. Освен всичко друго като диджей той би трябвало отлично да познава закона, който регламентира неговата работа. За мен лично, неговото поведение е изключително непрофесионално. Той много добре знае, че след 24 часа е забранено озвучаването в открити заведения. 

- Освен че успяхте да затворите заведението "Оксижен" на небезизвестния Божо Кравата, какви други нарушения освен шума бяха констатирани?

- Аз не съм присъствал там, не съм бил на място. Това което знам, че е имало разпоредителни действия, които той не е изпълнил. Това, че съм арестувал някого е абсурдно. Това е пълна лъжа, аз не съм направил и крачка в заведението. Полицията си е свършила перфектно работата, на два пъти прекратиха тормоза над целия център на Слънчев бряг. 

Относно нередностите, бяха конфискувани 8 хиляди лева оборот, бяха открити хора без трудови договори, без здравни книжки, опитали са се да бягат, върнали са ги. Това е процес, който продължава часове наред, проверките са много тежки и отнемат много време. Пожарникарите са установили нередности. На практика почти няма нещо, което да е било наред в това заведение и то над 20 пъти. За мен е голяма загадка, защо още не е затворено това заведение. По този случай трябва да си каже тежката дума община Несебър, защото именно от нея зависи да се вземат адекватните мерки. 

- След повече от 20 нарушения и тормоз над почиващите нищо не е случило. 

- Точно така, за това ние събираме институциите и да се предприемат действия. Там се извършват проверки по всички направления, не само срещу шума. Това заведение е рецидивист и няма никакво значение дали е на Божо Кравата, на Радо Слънцето, на Жоро Петела или там каквито са. 

- Да се очакват ли скоро проверки и в други заведения?

- Разбира се, проверките продължават със същия темп. Когато аз имам възможност ще съдействам и лично. 

- Вашето присъствие до колкото виждаме се налага, за да вдъхвате кураж на полицаите, което е абсурдно.

- За съжаление след 27 години, политически назначения и намеса в институциите, до голяма степен свалят от себе си отговорността. 

 - В акцията ви поискаха оставката. На видеата, които бяха публикувани във фесбук се видяха едни здрави момчета. Вие с колко полицаи бяхте там?

- Единствените, които скандираха "оставка", бяха 50-60 здрави момчета, с къси тениски, бръснати глави, очевидно от охраната на заведението. Аз прецених ситуацията, защото можеше да се стигне до тежки последствия. Бяхме с едва 7-8 полицаи. 

Сподели:
Напиши коментар »
(67)
1
Никой не те отрази,и двата пъти като си замина с тъпите униформени музиката бе пусната.А докато се перчеше вътре отстрани Какао и The 1 дънеха яко и бяха пълни с хора хаххахахха
2
Браво Валери!Който не е патил от шума на тези хора не знае нищо.Същото е и с градските кръчми и кафенета в страната ни.Повечето от тях са досущ до жилищните сгради.Шум,говор,смях,викове ,музика и всичко това е нетърпимо.Затворници в собствените ни домове.Не можеш да отвориш прозорец.И вместо да отпочиваш в собственият си дом то след работния ни ден настъпва отново тормоз.Защо крещите бе хора ?Когато един човек иска да въведе поне малко ред и почваме да го оплюваме .В крайна сметка всички сме потърпевши
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Давай Валерка, отнякъде трябва да се почне.
5
Верно ли Симеонов е толкова неграмотен, че да каже "загаТка"? А, Гергана Ингилизова?
6
браво ПИК.......................А 4 ДА СЕ ИЗДОИ........................................................
7
Вашето присъствие до колкото виждаме се налага, за да вдъхвате кураж на полицаите, което е абсурдно......ХАХАХАХАХА !....ШИМОНИ ОСТАФОСТА С ПАЛИЦЯТА !.......Вашето присъствие до колкото виждаме се налага, за да вдъхвате кураж на полицаите, което е абсурдно.....МАНИ !....НА БАЦО РЕКЛАМНИО МЕНЗИС ТРЕСНА СЛАНШАКО !....
8
Не съм фен на Валери, но трябва да се спрат тези шумове пи черноморското.
9
ако действията на Симеонов не са избирателни и за показно.Успее ли да спре заведенията на Какао,които тормозят нашата община всяко лято ще си посипя главата с пепел за това,че съм гледал негативно на Валери Симеонов досега.
10
Браво, браво, браво! Това било, значи, работата на вицето! Ех, колко е хубаво, че имаме толкова много вицета, министри, заместници и т.н. Какво ли бихме правили блез тях? А сега - за всеки 20 лв или още по-дребни работи - ето ти - министър, зам. или кокъвто там искаш! НААЛИ ИМ ПЛАЩАМЕ! А ЗА ГТОВА ЛИ?
11
Какао и The 1 дънеха яко - и за тях ще четем утре ,вдругиден
12
Кажи си как така военни идват в твойте хотели и държавата ти плаща по 70лв на човек на нощ? Защо не преследвате пласиори,дилари и проститутки от заведенията или само шума е най-важния проблем по морето? Или избрахте шума,защото е най-безобиден да се санкционира?
13
Вицепремиерът Валери Симеонов Е ПЕЕРАЗ !....НЕ СЕ ШАШФАИТЕ ОТ ТЕЯ ПУЖАРНИКАРЗКИ РЕКЛАМИ !.....
14
Какъв е тоя палячо бе? Същия цървул като ББ-Тиквето...
15
ПласИОри,дилАри,твоЙте...Тъпак,първо научи българския език,и после коментирай! Г-Симеонов,с Вас съм,но сега Ви чакаме в циганските махали.Елате в центъра на Пловдив ,и ще видите какво чудо е всяка вечер в Аджисана ...Чакаме Ви!
16
Черноморието ще се превърне в едно нормално европейско място за почивка и целия тоя боклук ще бъде изринат без значение на кого му харесва и на кого не..
17
A по принцип е прав за спазването на закона,но цял вицепрезидент щом трябва да се намеси къде отиваме?Държава член на ЕС и всички под него да не си вършат работата,а трябва той да дойде?!Ами за какво плащаме данъци за другите тогава?Същото и с Ангелкова.Цял министър да ходи по плажовете да санкционира незаконно къмпиращите?!За какво са ни министерства,общини и толкова кияци дето взимат държавна пара само за да се водят на работа?!!!Затова ли плащаме данъци?!!!
18
СЕЛСКИЯ МАСОН ...ПЕРЕ ПАРИТЕ НА БОКО СУДЖУКА ...СКРИТИ В БАНКАТА НА КАТАР
19
Симеонов обеща да се справи с циганската престъпност и нищо не са направили от Обединените патриоти.Само лъжат и се занимават със щуротии за отклоняване на вниманието.А Атака съвсем изчезна.ОП ще гледат следвщия парламент през крив макарон.Няма вече кой да излъжат.
20
а във Варна ще отиде ли на проверки ,кои са там
21
СЛЕД ПАРИТЕ НА БОКО .-.... СЕЛСКИЯ МАСОН СМЯТА ДА ИЗПЕРЕ И НА ...МАЙКА ТИ ВМИРИСАНАТА МУТКА ... БОКЛУК НЕЩАСТЕН .
22
Резил, гротеска, чалга политика! !! Нека да се погледнет милиард го нямат за нищо , а тръгнали другите да оправят. ГНУСНИ КРАДЦИ!!!! МАГНИТ СКИ! !! Дано България да оцелее след Борисов 3.
23
Щом вие крадете с г*за си и ние можим да правим каквото си поискаме , по съвест. Да ви е**м майката крадлива! Ще дойде деня Х.
24
Браво на Симеонов! Като няма институции да има поне индивидуални акции. Съвременните Бай-ганьовци, които не се съобразяват с нищо и никой да се почувстват поне малко притеснени. Ако тези мутри така правеха туристически бизнес в САЩ щяха да ги изметат веднага и завинаги.
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Валерка,а на северното черноморие тимаджиите кога ще ги почваш....
27
Разделили са си задачите,които обещаха да се заемат.С 8%,,които им дадохте на изборите,даже много вършат.Кажете,какво откраднаха или нещо против България и народа да вършат,ама е трудно.Всичхи ходиха за гъби,или се надпреварвахте да определите,кой е по-малко лош, БСП или ГЕРБ,за да оправдаете поредното си предателство,като гласувате за някой от тях,а сега всички чакат на патриотите.
28
Явно воклуците в тая държава се надушвате
29
С Винкела и патреотите никога не е скучно! С тях в политиката циркът е гарантиран!
30
Симеонов е един отвратителен тип. Овластен простак Добрал се до властта с лъжливи обещания....300 лева пенсия и да бъде контра и опозиция на ГЕРБ.А сега е във властта начело с Борисов който той наричаше "ГЮЛЕ" .А сега му го крепи във властта..Няма по света вицепремиер да обикаля като ченге да арестува и затваря заведения. Или разчиства терена на свои хора. Дано час по скоро си намери майстора.Борисов ще събира негативи от хора като Симеонов.Но самият ББ не е по различен.
31
Браво, Адаш! Давай смело, не спирай! А за мутрите, мутресите и другите подобни „бизнесмени” - едно по-здраво дърво! Сега важното е Боко да не даде заден ход. Успех, стискам палци!f
32
Стискай му онази работа и викай ура на полицейщината. В коя държава вицепремиер играе ролята на шериф
33
Да поздравим Валери за куража му да се опълчи на мутрите в Слънчев бряг !Дано доведе до край започнатото...! Валери, Бургазлии сме с теб!
34
Първо трябва да научиш що е държавност, после да влизаш в политиката, скъпи господин инженер вицепремиер. Ако го беше направил, нямаше да блуждаеш по дискотеките и да харчиш надеждите, които те избраха.
35
чудесни идеи, ама не знаеш ли че от тая работа нищо няма да излезе. Не знаеш ли кои държат заведенията, кои доставят дрогата,кои я разпространяват и на кои се отчитат. Впрочем преди 2-3 месеца имаше проверка на Сл,бряг и оторизираните органи установиха че там няма дрога.Може би за това сега пък шума е проблема.
36
Шумът е истински тормоз за почиващите.Има норма за децибелите и за откритите дискотеки.Но местните служби са свързани по някакъв начин със собствениците на дискотеки и не прилагат закона.Защо трябва по цигански да озвучаваме почиващите. Нека има музика, но с нормални децибели!
37
А бе Боцко, а бе Валерка, днеска един пръдна яко баш пред Парламента, а вие - никаква реакция! Спите ли бе? Егаси безсрамието, а от вас ник'ва реакция!
38
До шума в дискотеките ли опряхте ? Явно простащината и манията на премиера по ПР-акции са МНОГО ЗАРАЗНИ. Скоро Валерката ще изгърми като бушон. Бойко ще го жертва , както е правил винаги. Велики хора във велики времена и велики дела - ШУМ в заведение , СУДЖУК за партията, САМОЛЕТ за квартално мачле. Толкова за днес.....Утре ще чакаме още.
39
Поредното политическо чучело! При това е и поредното менте! Корумпиран и гаден! Но скоро ще пукне балона!
40
TOY PO DOBRE DA SI IZPILNYAVA PREDIZBORNITE OBESHTANIYA. KAKVOI SE PRAVI NA ZAPTIE. VDIGA SHUM SAMO
41
Браво на Симеонов-все така!Всички клати...дето го вадят голем сега като критикуват един човек взел някакви мерки в тази мутренска държава,нищо не направиха през всички тези години!Резултатът е налице!ПОЗДРАВЛЕНИЯ !
42
А относно ромейските сватби, продължаващи по 3-5 дена нито дума... Нали са електорат...
43
44
От години не съм ходил в Сл.бряг. Но като гледам по репортажите даже и през деня не се вижда нормално семейство с дечица да се разхождат . Явно е пълно само с хора обичащи алкохол ,дрога и случаенн секс А . това е много жалко.
45
Само така! Там не е почивка,а тормоз.
46
Аз много харесва ходи в Африка.Там пълно с идиоти и аборигени.Ходи евери година на Слънчака и харесва много пиинье на корем, джоинт на кило и бели слутки на тълпи.За лира дават шот и пътека и кифла. Вчера дошъл един мургав африканец и казал че министър.Аз не вярва него и мисли че този иска изкара малко мъни за него и за вожда дето седи в главната колиба.
47
БРАВО ВАЛЕРИ! А "БРИТАНСКИ ТУРИСТ" Е МНОГО ОРИГИНАРЕН И СИГУРНО КРА.....ЛЕКЕ!
48
А кучетата, дето лаят по цялат нощ в комшиите, какво правим? Мира няма, спокойствие няма в собствените ни домове. Вържат ги и лаят по цели нощи. Така ли се гледат животни? И това не на село, а в града.
49
ШУМЪТ НЕ Е ПРОБЛЕМ САМО НА ДВЕ-ТРИ КРЪЧМИ НЯКЪДЕ ИЗ ЧЕРНОМОРИЕТО.В ПЛОВДИВ НАПОСЛЕДЪК Е НА МОДА ДА СЕ ГЪРМИ,ДА СЕ ПУСКАТ ФОЙЕРВЕРКИ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА. НИ В КЛИН НИ В РЪКАВ КАТО ЗАПОЧНАТ НЯКАКВИ КАНОНАДИ,СЯКАШ ЗАПОЧВА ВОЙНА.НЕ Е ВСЕКИ ДЕН,НО ЧЕСТО СЕ СЛУЧВА.ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДЯДО ВЛАДИКА ПРАЗНУВА РАЗНИ ПРАЗНИЦИ НА ЦЪРКВАТА С АРТ.КАНОНАДА.ХУБАВО БИ БИЛО НА 02.06. ВСЯКА ГОДИНА ДА НЯМА СИРЕНИ.ДРУГОТО ДА ОСТАНЕ,НО СИРЕНИТЕ...ТЯГОСТНА РАБОТА...ПОВТАРЯМ-ДРУГОТО ДА ОСТАНЕ!!!
50
Браво на Валери Симеонов! Намери сили да нагази мутрите на Слънчев бряг. Какво хубаво място беше там, а в какво се превърна - сборище на пияници и наркомани. Как държавата може да търпи това? Затова хората масово почиват в Гърция и Турция. Има ли място за сравнение между Лефкада, например, и Слънчев бряг?
51
Бойко пудел си намери, кръсти го Валери! Валерката дълго се въртя докато намери път във власта, на Адолф Сидеров бе сол ташак, докато го натириха в глух сокак! Пудела Боков тъй лесно се не отказва, че сладък е кокалът горе във власта. Патриотари продажни , коалиции правят с лица до вчера смятани за врагове, днеска обаче зад ушите ги галят и слушат кротко, като малко дете! Цар Тиквоций се прави, че не разбира, но всъщност умело със тях си жонглира! Поставя ги, като пешки където си ще и се прави на глупав и не разбрал, когато се разрази някой скандал! Нали на Тато беше пазвантин и добър ученик, където трябва се снижава, като малък мъник. Когато е време мъдър да играе, на Царя Лъжец да подобава се старае! Така със селска хитрост и бандитско безцеремоние управлява ни "мъдро" в това беззаконие! Валерка, ако си истински патриот а не патриотар, настани военните и полицаите без пара, като дар! Да ама не ти стиска, че душата ти е вързана със сезал и келепиреца ще е от ден до пладне, "скъпи" селски сандал т.е. цървул! Имам питане защо си толкова активен на юг а на север, към Варна не стъпваш?
52
ebanie na mutrite bravo valeri
53
ЕЕЕЕ БОЙКО ТОЯ КАБЕЛАР -ПАТРИОТ ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА ГО ГРЪМНЕШ ЧЕ КАКЪВ Е ТОЙ НЯМА ЛИ ВТРЕШЕН МИНИСТЪР ,НЯМА ЛИ -ВПРОЧЕМ ИМА ТООЛКОВА ОРГАНИ ЗА ТОВА ЧЕ ТОЙ ЛИ ЩЕ РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ А НЕГОВИТЕ АФЕРИ ХАЙДЕ ПРИБИРАЙ СИ ГО ДОКАТО НЕ СА ОСЪДИЛИ ДЪРЖАВАТА А ПОСЛЕ НЕ ТОЙ А НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ АМА МАЙ ЩЕ ВЗИМАМЕ МЕРКИ ЗА ТОВА КОМ ГОВЕДО
54
Далавери,кешки ръката ми да бе изсъхнала,че гласувах за вас. Вие се оказахте предатели и продажници... И ти и Праси и Болния ,къде се скри той? Варди на жена си ...пицата! Превърнахте думата Патриотизъм в мръсно бельо.... Видовден е близо
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
Жорка,как имаш смелоста Ти да шернеш това.Мълчи си моля те.Батилов помниш ли го....ми лека му пръст на човека, ми той, беше подхванал инициатива против твоите заведения заради шумната музика(тогавашно Елит и некво чалгарско...не си спомням името),ми не успя...спомина се чиляка.Карай си лова и със заблужденията политически...по кротичко,че ти знаеме мурафетите
57
НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО СА ПУСНАТИ В ЕКСПЛОАТЕЦИЯ ТЕЗИ СГРАДИ ДИДКОТЕКИ ЩОМ НЕ ОТГОВАРЯТ НА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ШУМОИЗОЛАЦИЯ г-н Валери Симеонов?Има и друго защо защо държавата има претенции върху частната собственост? Ето аз имам малко блокче в сл.бряг то бе върху държавна земя с резрешение за строеж до тук ОК мойта сграда стои върху държавана и тябва да си плащам налога в данъчна служба!Сега държавата ми ПРОДАДЕ ЗЕМЯТА и монта сграда която си седи върху мойта зема а ми искат пак да им давам пари налог.Противозаконно е продавача да има претенции върху продадената вещ в случая държавната земя е станала частна аз я купих а държавата ми иска да и снасям пари а сега де...?Тук по морето почти всичко се раздържави едновреме по татово време нямаше частна практика държавата ни осигуряваше работно място и заплата сега нищо не ни осигурява а иска да и се отчитаме в НАП ама че изнудване е това да ти искат пари без да ти осигуряват нищо бе държавните служби правят перпетум-мобиле от нищо правят нещо кинти без да влагат и да участват с нищо ти слагат налог печалба и си гушкат кинти това е не е редно да се намесват в частното нека и правят кинти от държавното
58
Тази неграмотност скоро ще обхване всички нива. А относно мероприятията на вицепремиера - след като всеки не върши своята работа, а тази на друг, значи е проблем.
59
Може ида не е прав но само Валери Симеонов се намесва и не му пука ,не може 30 години по морето да си правят каквото искат ,да дават подкупи и да лъжат обикновените хора и руснаците ,то други не идват , а и българите бягат в Гърция........Защо има хиляди контролни органи и нищо не се прави Махвай ги Бойко ,иначе ще си идеш ти
60
Помогите. В доме появились клопы Напишите кто как избавлялся?. Я нашел фирму в Энгельсе по уничтожению насекомых с положительными отзывами Самостоятельно пробовал разные средства от насекомых, не помогло. ------ Добавлено 15.06.2017 12:01 Кому надо ссылку http://bio64.ru/?page_id=195 - http://www.bio64.ru - http://bio64.ru/wp-content/themes/wordpress-shabloni.ru.spectrum/wordpress-shabloni.ru.spectrum/images/logo.png
61
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
62
Пращат те за зелен хайвер! Знаеш ли въпросните личности с кого си пият кафето, Валери!? С тези, които те пращат на акциите, за да имитираш някой друг!:-) Целта е да ти се отвлече вниманието и да установиш, че си беззсилен , какъвто и ще се окажеш накрая! И ще се покротнеш, но си интелигентен и ще разбереш, че те пързалят лошо..:-), тогава ще полудееш и коалицията пропада , следвст смях в залата и поредните избори!:-) а керванът си върви, кучетата си лаят! Фактът, че се появяваш в тези вертепи говори, че не знаеш какво става отгоре и че ти се смеят на висок глас, но от друга дтрана си идеалист до якуде и имаш нормални възгледи в ефна полунормална обстановка! Да видим, успех от мен!:-)
63
Засрамете се и престанете да бълвате срещу правителството и премиерите,всички си гледат съвестно работата ,а не като някои тъпанари вечно недоволни и мрънкащи за щяло и нещяло.Браво на Валери Симеонов,инженера си е инженер - точен,изискващ,изпълняващ.Продалжявай г-н Симеонов,всички честни и почтенни бългали са с теб и те поздравяват.
64
Така управляват гербавите некадърници, като започнеш от Ушавия шлифер Цвъки и стигнеш до тоя милиционер? Къде ги намира Тиквуня, сигурно им прави кастинг и си ги избира хем по-тъпи, хем по-грозни от него!
65
Като е почнал , да дава наред и да не спира. А защо да не вземе със себе си и всички министри и дори премиера ? Ще е тотално шоу .
66
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
67
прогон сайта
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Съдийка осъди ПИК заради критичен коментар срещу учителя Емил Джасим, нарекъл Левски "лайно", а цар Симеон Велики - самозванец. Подкрепяте ли решението на съда?
архив

- Колко струва един скок с парашут?
- 500 лв.
- Ами ако случайно парашутът не се отвори?
- Ние ще върнем парите ви.

няма нови новини
Днес: 354
hot
най-четени новини в момента
сега
2379
четат ПИК
сега
четат тази новина
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! АБВ подкрепя кабинета "Борисов" за рестарта на АЕЦ "Белене". Психодесните с провокации на митинга за Втора атомна (ОБНОВЕНА)
x
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ! Избягвайте тези храни, ако искате да спите по-добре
x