САМО в ПИК! В "Орландовци" става страшно! Хората са настръхнали след кървавата атака, притеснени са от вендета! (потресаващи снимки)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

САМО в ПИК! В "Орландовци" става страшно! Хората са настръхнали след кървавата атака, притеснени са от вендета! (потресаващи снимки)

46411
на 14.06.2015
САМО в ПИК! В Орландовци става страшно! Хората са настръхнали след кървавата атака, притеснени са от вендета! (потресаващи снимки)

Последвайте ни в Google News Showcase

Столичният квартал "Орландовци" е настръхнал след кървавото меле, което се разигра вчера.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Днес десетки жители на района се събраха около читалище "Райна Княгиня" и си дадоха дума, че ще вземат нещата в свой ръце, ако полицията не вземе решителни мерки.

На площада бяха и потърпевшите от снощните стълкновения.

Пред медията ни няколко от момчетата разркиха повече подробности около кървавата свада.

"Всичко се случи много бързо, за 15 минути се изсипаха няколко коли! Изскочиха и започнаха да ни налагат с брадви и железа. Мен ме удариха по рамото, но ме целиха в главата! Беше ужасно". споделя с ужас в гласа Вальо.

"Изведнъж започнаха да ни замерят с камъни. Бяха като обезумяли и въоръжени с метални тръби, секири и тръби. Можеше да убият някой от нас", разказа ужасено Лъчезар Апостолов - друго пострадало момче. Последиците от ударите ясно личат по гърба му.

Младият състезател по брейк за една бройка е щял да остане инвалид.

"Нямаше как да реагираме, за толкова кратко време дойдоха 4-5 препълнени с обезумели цигани коли и започнаха да ни бият", разкри пред ПИК Кристиян, който е с няколко шева на главата.

 "Ритахме си топка най-спокойно, когато около нас ромите започнаха да увеличават децибелите. Казахме им, че трябва да намалят музиката, защото ни пречат. Само след няколко минути на мястото пристигнаха пет-шест коли пълни с озверели мъже. Те ни нападнаха и започнаха да ни удрят с железни пръти и брадви", разкри Веско, един от потърпевшите младежи.

Младите хора, които бяха на протеста разказаха още, че много често ромите влизат по къщите им и се опитват да крадат. Освен това почти ежедневно българи са бити от цигани, а случилото се вчера е прекрачило всякакви граници.

Потърпевшите се надяват случаят да се разчуе и виновните да си получат заслуженото.

Към момента само двама от побойниците са в ареста. Очаква се те да бъдат предадени на съд.

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК