САМО В ПИК! Глория съсипа Нико Тупарев - шефът на "Биг Брадър" й падна на колене с чувал с пари, но...

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК! Глория съсипа Нико Тупарев - шефът на "Биг Брадър" й падна на колене с чувал с пари, но...

166922
на 11.07.2017
САМО В ПИК! Глория съсипа Нико Тупарев - шефът на Биг Брадър й падна на колене с чувал с пари, но...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

По-твърда от камък се оказа фолк дивата Глория пред напъните на Нико Тупарев да я вкара в най-скандалното риалити у нас - "ВИП Брадър", Поредният сезон за известни ще стартира наесен и както всяка година поне до Коледа ще произвежда сеири в телевизионен ефир. 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Формулата всяка есен в Къщата край Нови хан да влиза поне едно от големите имена в чалгата вече няколко поредни сезона се оказва успешна, като в последните два фурор предизвикаха Преслава с любовта си със Станимир Гъмов, а след нея и Емануела, около която също се завъртя интрига с милионера Боби Комсийски.

Вече няколко поредни години Глория е упорито ухажвана от Нико Тупарев. Въпреки, че Кралицата на поп фолка изобщо не иска и да чува да риалитито, хората на продуцента му всяка лято й досаждат с телефонни обаждания, а сумите, които се споменават в тях всеки път нарастват. 

Миналата година Гло буквално унизила брадърите, като изобщо не отишла на предварителната среща с екипа на Тупарев. Телевизионният бос упълномощил подчинените си да предложат на русенката 100 хил. лева.

За 12 месеца Нико Тупарев е вдигнал тройно мизата си и преди седмица е предложил хонорар от 300 хиляди лева с надеждата, че този път фолк иконата няма да устои и наруши принципите си, съобщи в последния си брой светското предаване на ПИК TV- "Жълтите новини".

Отново обаче е ударил на камък и крупната сума не е изкушила Глория. Звездата нито имала нужда от парите, нито пък и желание да се забърква в интригите, с които "храни" шоуто.

Още две популярни лица - Поли Генова и Влади Ампов-Графа първо са дали положителен отговор на "ВИП Брадър", след което се е наложило откажат, най-вероятно под натиска на Би Ти Ви - конкурента на Нова за зрителския интерес. Двамата артисти са лица на друг риалити формат - "Гласът на България", заради който са били спрени от участие в шоуто на Тупарев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 122
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК