САМО В ПИК! Жената на Румен Радев с нов чутовен гаф насред НДК - гардовете й от НСО разгонват публиката на концерт

НАЙ-ВАЖНОТО

САМО В ПИК! Жената на Румен Радев с нов чутовен гаф насред НДК - гардовете й от НСО разгонват публиката на концерт

379128
на 05.12.2016
САМО В ПИК! Жената на Румен Радев с нов чутовен гаф насред НДК - гардовете й от НСО разгонват публиката на концерт
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Булката на новоизбрания президент Румен Радев - Деси Генчева, продължава да твори гаф след гаф, не само с облеклото си, но и с пълното непознаване на протокола за официални събития, разкриха очевидци пред ПИК.

препоръчано

Бъдещата първа дама вече се изживява като действаща президентша и се е заела да посещава едно след друго всички културно-масови мероприятия в столицата, като не пропуска да изтъква присъствието си по най-гротескния начин. След като се изфука, че ходи на опера с Радев, викайки придворните си медии да отразят как шефът на Софийската опера Пламен Карталов ги посреща на крака, сега бившата пиарка на ВВС се показа на фолклорен концерт.

Генерал Деси, както е известна бургазлийката, заради нрава си да командори Румен Радев, сащиса цялата зала 1 на НДК в неделя вечер, изтъквайки пред многобройната публика, че е там с мъжа си. В края на концерта от тяхно име бе връчена огромна кошница на изпълнителите, а дикторът прочете: "Цветя от новоизбрания президент на България Румен Радев и съпругата му Десислава Радева". Като чула тези думи жадната за власт и слава Деси скочила от мястото си, за да я види цялата публика и направила команда и на мъжа си да се изправи, разкриват очевидци пред ПИК.

Вместо да направи добро впечатление обаче, бившата пиарка само се изложила за пореден път. Напънът й да блесне, бил възприет като самохвалство и никой не ръкопляскал на суетното й изпълнение.

"Хората се втрещиха, че нарушават протокола и съобщението за тяхната кошница беше първо, въпреки че още не са действаща президентска двойка и си позволиха да изпреварят министри и официални лица.

Освен това е грозно да набляга на собственото си име - казва се само "от президента и съпругата му", а тя настояла да прочетат и нейното име и скочи на крака да се покаже. Явно си умира да е известна и да изпъква на гърба на мъжа си.

Да не говорим колко нахално се държа в залата. Двамата седяха на обикновени места на първи балкон, където още куп хора си бяха купили билети. Те обаче пристигнаха с няколко човека охрана от НСО и преместиха хората от местата им, за да няма никой около тях. Невиждана наглост и надменност има у тази жена", обясняват очевидци на поредния гаф на Радева.

Припомняме, че Деси Генчева стана за резил за пореден път преди няколко дни, след като стана ясно, че вече ламти за държавните имоти. Източници на ПИК разкриха, че буквално дни след избора на мъжа й, тя е настоявала двамата да получат незабавно охрана, шофьори и ескорт от НСО, както и е нахлула, без разрешение от действащия президент Росен Плевнелиев във вила "Калина" в Бояна, където нямала търпение да се премести.

Генерал Деси искала да огледа резиденцията и да се посъветва с интериорен дизайнер, за да може веднага да започне преустройство и ремонти. Планът й бил да се нанесат с Радев там, веднага щом встъпи в длъжност в края на януари. С днешна дата двамата обитават квартира в стар блок в столичния квартал "Гео Милев". 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК