САМО В ПИК И РЕТРО: Гробът на Георги Илиев обран навръх Задушница

Само в ПИК
САМО В ПИК И РЕТРО: Гробът на Георги Илиев обран навръх Задушница

Вдовицата Мая отбелязала годишнината от смъртта му с уиски

Автор: ПИК
Дата
Дата
37089
Коментари
14
САМО В ПИК И РЕТРО: Гробът на Георги Илиев обран навръх Задушница

Гробът на боса на ВИС 2 Георги Илиев е бил обран навръх Задушница. Това алармирали близки на убития през 2005 г. ъндърграунд играч до управата на Централните гробища в София. Те били възмутени, че последният му дом е опоскан само дни след като там се провела панихидата му и били поставени нови цветя, огромни венци и почерпки за „Бог да прости”.

Лично вдовицата му Мая Илиева почела годишнината от смъртта му с уиски, вино, узо, любимия му айрян, както и питка, жито и цветя. Гробът му бил отрупан в средата на миналата седмица, а дни по-късно - в събота, вече бил опоскан и напълно обран. Дори луксозната му мраморна плоча била изцапана.

„Над мраморната плоча, над която е гравиран куплет от стихотворението  „На Лора” от Пейо Яворов, бяха разпръснати гербери, а в двата края във вази - поставени рози и хризантеми. След два дни нямаше нищо”, алармират приближени на покойния бос.

Парцел 66 на Централните софийски гробища е сред най-специалните. Там през няколко метра лежат бившият най-богат българин Емил Кюлев, соченият за един от царете на цигарената контрабанда Иван Тодоров-Доктора и Главния, както са наричали Георги Илиев. Камери охраняват тленните останки на най-емблематичните фигури на прехода.

Гробът на Иван Тодоров-Доктора, който оцеля при атентат в бронирания си мерцедес, но не успя да се спаси от куршуми в джипа си „Порше Кайен” през 2006 г., бил сред най-скромно почетените. На него е поставен букет от хризантеми.

С два карамфила, бонбон „Мерси” и цяла пластмасова кутия с череши бил почетен най-богатият българин Емил Кюлев, убит година преди Доктора на столичния бул. „България”.

Няколко череши на Задушница били разпръснати над плочата на комунистическия лидер Тодор Живков, който е положен до съпругата си Мара Живкова и дъщеря си Людмила. На гробовете им имало карамфили и няколко изкуствени цветя.

 

Още по темата
ИСТИНАТА ЗА УБИЙСТВОТО НА ГЕОРГИ ИЛИЕВ: Райко Кръвта не е физическият убиец, босът поръчан от свои
Часовник
18:14
В края на това лято ще се навършат 12 години от убийството на една от най-знаковите фигури в родния ъндърграунд  - Георги Илиев. Показната екзекуция в разгара на сезона в Слънчев бряг все още...
Напиши коментар »
(14)
1
Животът е една пластмасова кутия с череши.
2
ИЗКЛУЧИТЕЛНО НЕШТАСНО НЕШТАСТИЕ СПОЛЕТЯ РОДИНАТА !....ИЗКЛУЧИТЕЛНО ПРОФЕСИОНАЛНО ПАДНА УУ МУРЕТО ХЕЛИКОПТЕР КОИ МИНА ИЗКЛУЧИТЕЛНО ПРОФЕСИОНАЛНО БЛИЗОУ ДО ЕДИНСВЕНАТА ИЗКЛУЧИТЕЛНО ПРОФЕСИОНАЛНА ФРЕГАТА ФТОРА УИПОТРЕБ И ПИЛОТА ЗАГИНА ИЗКЛУЧИТЕЛНО ПРОФЕСИОНАЛНО !....ТАКА КАЗА ИЗКЛУЧИТЕЛНО ПРОФЕСИОНАЛНО МИНИСЕРА ДЕБЕЛОСЕР КАРАКАЧАКОФ !....
3
Тов крал и убивал на живот, сега него крадът на смърт. За тези мафиотчета от ранното време на прехода хич не ме е грижа, ако щат циганите и кокалите му да изровят, те друго не заслужават.
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Ах какво нещастие,гробът на най-големият престъпник осквернен!
6
Луда работа.
7
Golqma rabota kolko maiki e razplakal a vie geroi go napravihte
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
http://viaranews.com/2015/03/12/%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%B5-%D0%B6%D0%B8%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B2%D0%B4%D0%BE%D0%B2/
10
http://old.viaranews.com/2015/03/12/%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%B5-%D0%B6%D0%B8%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B2%D0%B4%D0%BE%D0%B2/
11
Какъв квартал какви пет лева бе како. Самите Манастирски ливади бяха зелени поляни,но такива като внука ви от кол и въже ги населиха и бетонираха безразборно.Продадохте нивите и къщите на село и създадохте нови,,квартали" с безразборни строежи.80% от жителите на Манастирски ливади идват от ливадите на цяла българия.Хем се заселвате,хем критикувате.Защо зарязахте РОДНИТЕ СИ ГРАДИНКИ,та унищожихте нашите.
12
Кой го интересува ! Поръчкови КЛЮКАРИ ! Разправяите го на децата си - и искаите хонорар ! ОТВРАТ !!!
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
...каква годишнина...какви 5 лв. сега сме юни...дека е чак 25 август...мноо лъжете бре !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Съвременната философска трактовка на проблема с яйцето и кокошката може да се сведе към въпроса: “Дали кокошките се размножават посредством снасяне на яйца или яйцата се размножават посредством излюпване на кокошки”?