САМО В ПИК И "РЕТРО"! Ето го новия на Мария Игнатова - водещата смени Рачков с тайнствен мачо (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Ето го новия на Мария Игнатова - водещата смени Рачков с тайнствен мачо (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

342818
на 04.10.2017
САМО В ПИК И РЕТРО! Ето го новия на Мария Игнатова - водещата смени Рачков с тайнствен мачо (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

С тайнствен мъж, с когото е в толкова близки отношения, че го посреща по халат, се усамотява в новата си къща Мария Игнатова, видяха фотографите на „Ретро”.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Красивата блондинка бе засечена с въпросния господин, който е доста по-млад от бившия й Рачков, рано сутринта пред дома си след рождения й ден. Въпросният мачо пристигна с куп букети и подаръци от партито, провело се предишната нощ в столично заведение, а Мария свойски го посрещна по халат и джапанки в новия си дом, който обитава след раздялата с Димитър Рачков. Двамата живееха в кокетна къща в баровски затворен комплекс, а сега водещата се е нанесла в не по-малко лъскава къща в кв. „Драгалевци”.

Непознатият мъж грижливо внесе всички подаръци и огромни букети, подарени от колегите на Мария, а вероятно и от обожатели. После двамата се качиха заедно в къщата и прекараха часове вътре, като следобед той си тръгна, а тя така и не излезе от дома си.

След раздялата й с Димитър Рачков това е единственият мъж, който е засичан редовно с Игнатова. Тайнственият мачо я вози, прибира, обслужва, но дали имат интимни отношения, никой не знае, тъй като водещата пази личния си живот много ревностно. Преди дни в телевизионно студио тя отказа да коментира каквото и да било за близо 10-годишната й връзка с Димитър Рачков.

„Няма да коментирам”, отговори Мария само при вида на колегата й от „Господари на ефира”, като се оправда с ранното ставане. Според запознати обаче не това е причината Игнатова да отказва коментари за връзката си с Рачков. Двамата са сложили край на любовта си по доста неприятен начин, като причината се криела именно във водещата, която не пожелала да дари с наследник Рачков, а работата и удоволствията били на първо място за нея.

„Митко много я обичаше, за него тя беше като божество. В началото мислехме, че нещата няма да тръгнат, но някак се получи химията между тях, а любовта им беше за пример. Докато Мария не започна да се държи арогантно с него, вече не й беше толкова интересен, обичаше да се забавлява без него, което ги отдалечи един от друг и някак сложи край на романтичната им история”, споделят запознати.

За раздялата между двамата се говореше много дълго време, преди Димитър Рачков да обяви официално, че двамата вече не са заедно. Той го направи чрез отворено писмо, а Мария не обели и дума, въпреки че прекара 10 години с него.

Явно обаче приоритетът в живота й е кариерата, а каква ще е съдбата на тайнствения мъж до Игнатова, не е ясно.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 151
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК