Вход
София
Времето в София 22 o C

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Корнелия вдигна палат за милион в Мизия - селската къщурка на Нинова се оказа чифлик, крие го зад 20-метрова ограда

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Корнелия вдигна палат за милион в Мизия - селската къщурка на Нинова се оказа чифлик, крие го зад 20-метрова ограда

на 28.04.2017
38405
57
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Корнелия вдигна палат за милион в Мизия - селската къщурка на Нинова се оказа чифлик, крие го зад 20-метрова ограда
Автор: ПИК
28.04.2017
57
38405

Корнелия Нинова не крие корените си от врачанския край, където години наред твърди, че притежава малка къща. Имотът бил фамилен и навремето, когато родителите й решили да се преместят от село Крушовица в Мизия, го купили за скромна сума пари. След смъртоносния потоп през 2014 г., когато лидерката на БСП се втурна да помага на бедстващите наравно със спасителните служби, и нейната къща пострадала. От черната дата до сега Корнелия била наляла около милион лева за възстановяването й, разкриват нейни съграждани пред „Ретро“.

„Чували сме да казва по телевизиите, че родният й дом не е нищо особено. Как да не е?! Цял чифлик вдигна“, разкриват комшиите й в Мизия. Постройката и дворното място на Нинова се простирали на повече от декар. Палатът й се намирал в централната част на града, в близост до местната църква, където Нинова била забелязана да пали свещи за здраве покрай тазгодишния Великден. В къщата в момента живеела само нейната майка, защото баща й починал неотдавна. Шефката на социалистите молела родителката си да дойде при нея в София, но възрастната жена отказвала, защото била свикнала с живота в провинцията. Съгражданите на Корнелия не били виждали двора отвътре след основния ремонт, защото Нинова вдигнала висока ограда.

Лидерката на БСП се снима с великденските си яйца пред камина за 5 хиляди лева

Загражденията били дълги повече от 20 метра, като половината още не били монтирани, тъй като се изработвали по поръчка от скъпи дървени материали в оборотен дърводелски цех наблизо. Около входната врата имало пъстри градинки с лалета, за които майката на Корнелия старателно се грижела. Зад постройката обаче се криела цяла нива, където всяка година сеели зарзават. Именно там Нинова отглеждала прочутите си домати, като се надявала и тазгодишната реколта да е богата, защото била обещала на съпартийците си да ги черпи с домашна ракия и салата. Чифликът на Корнелия изпъквал на фона на заобикалящите го кирпичени къщи с ярка боя и нова дограма. Въпреки представите на съгражданите й, че обзавеждането вътре не било нищо особено, се оказало, че жилището й в Мизия било дори по-луксозно обзаведено от апартамента й в столицата.

Нинова с майка си в двора на чисто новата им къща

Мебелите били ръчно правени и предимно от дърво, а просторните помещения били разделени от скъпи блиндирани врати. Най-любимото място на Корнелия в селската й къщурка била огромната камина, която стояла само за фасон. Около нея депутатката наредила купища сувенири, повечето от ковано желязо. Почетно място заемали иконите и специално огледало с рамка от 24-каратово злато. Картини също не липсвали, но с тях Корнелия се сдобивала не с пари от собствения си джоб, а по личните си поводи, когато приятелите й се надпреварвали да й подаряват произведения на изкуството. В Мизия се говори, че за хигиената в палата се грижела чистачка, тъй като майката на Нинова била вече възрастна, изморявала се бързо и не можела да лъска баровския теракотен под по 3 пъти седмично.

 

Още интересни материали може да намерите на retro.bg

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(57)
1
Колко струва имот 1дка в Мизерия?Кой би налял 1млн?Дори да ги има?Нещо ПИГ не се връзва!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
НЯМА "ЧЕСТЕН" КОМУНИСТ ОТ ПОЗИТАНО БЕЗ ХОТЕЛ НА МОРЕТО, МАЛЪК ВЕЦ, ОВШОРНА СМЕТКА ИЛИ МИЛИОНИ В ШВЕЙЦАРСКА БАНКА, АКЦИИ ЗА МИЛИОНИ, НО ОРЕВАХА ОРТАЛЪКА ЗА ЦВ. ЦВ. ИМАЛ ДВА АПАРТАМЕНТА ЗА ОКОЛО 200 000 ЛВ.
4
Направила го е за родителите си.И аз да имах нейните финансови възможности не една а две къщи-палати щях да им изградя.
5
Що не съобщите за имотите и на Марс и Юпитер?Какво се чува за АМ Марица?
6
Имота може да не струва но къщата, обзавеждането и масивното дърво може да струва и повече. Но Пик ,какво ни интересува колко струва къщата на Нинива? Колко и да струва всички отиваме на едно и също място.
7
ТО СЕ ВИЖДА ОТ СНИМКАТА, САМО ОГРАДАТА Е МИЛИОН ..
8
Имота в Мизия да е маскировка, за пред хората...
9
Абе нещастници, вие четете ли това, което пишете, имам предвид русокоските от ПИК. Колко е 1 декар на село бе г.упаци. Какви палати, какви пет лева. Кой прави палт за 1 милион на село. Особено ме впечатлява ограда с дължина 20 метра. Още повече щях да се впечатля, ако беше с тази височина. Смешни сте.
10
СОЦИАЛИЗЪМ, ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ! Преди време Тодор Жижков каза - всичко в името на народа всичко за благото на човека. А, Иванчо отговорил - мога да кажа и името на човека. Ей, какви социалисти са в БСП? Забравете! Лява политика и идея у нас няма. Има само организирани групировки, гледащи само своя интерес - нищо друго. Мислете хора. Тази зган трябва да се изхвърли и накаже!
11
Какво са 6-7 апартамента в София?! Цвинокио жив да го оплачеш. Имало и по-богати от него.
13
тая ще излезне по кофти ......... и от масларова
14
Продавам го на ПИК за 200 000 лв.
15
БайХ*й жив да го оплачете бре! Нинова с чифлик па Бащицата си немАл нищичко. Никакви зелени парички за черни дни...! Лоша рачота, ей! Ха да ви е честит журнализЪма!
16
Ако помага на народа да повиши стандарта си на живот, да се почувстваме горди като българи, да вдигне родината ни на крака и да потръгне икономиката ни - не един, а десет палата ще заслужи където поиска!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Интересува ме защо за четири години външния дълг нарасна двойно - с цели 13 милиарда лева. вълнува ме защо от българия бягат всяка година по 50 000 млади, образовани и умни българи. Яд ме е, че никой не се бори с корупцията. За това пишете. Една къща нищо не означава. В България се крадат поне 10 милиарда годишно.
19
А тази бабичка си личи, че е изоставена и много отрудена, май е бабата на Курнелия
20
Когато пиша истини не ги пускате. Нямате смелост. Какво ,,нецензурно " има в истината?
21
Когато говорим за палати, нека говорим за всички палати... Скоро се показа един палат в Малко Търново... ПИК мълчи. Сега за друг палат, ПИК са словоохотливи... Нещо не ми се вързва
22
сигурно живее в бунгало.Близалко кога ще пишеш нещо милиардите заеми на дебелия задник който ближеш?
23
Курни пачаврата крадлива в затвора заедно с друга ите си от бандата бсп
24
Дойдоха голи и боси от прованса , купува а гевреци да не ги ухапе транвая, а сега имат милиони. Това за крадливите комуняги е комунизма. Да не работят нищо и да крадат като разпрани. Защо ли има голяма прилика един познат етнос
25
"... Съгражданите на Корнелия не били виждали двора отвътре след основния ремонт, защото Нинова вдигнала висока ограда." . ................................................................................................... Кът скивам на снимките "тъз висока ограда" сигур само кьорав чиляк не може да надникне зад нея! Ех, ПИКаджийска мъко моя!
26
в сравнения с КОРНЕЛИЯ са направо като просяци! От тук много добре се вижда КОЙ мисли за народа всеотдайно и сърцераздиратлно.
27
А БиБи тропа зад МАНГОлията завалията.Мъка.
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
за хотелчето на бъдещия вицепремиер ли става въпрос? И на мен ми хареса. Но засега настанявали само граничарите, те редовно плащат
31
АБЕ , НАЛИ КАКА КУРИ ЖИВЕЕ С 2500 ЛВ НА МЕСЕЦ . ТИЯ ГАЗЕРЕ КЪДЕ ВЪРТИ СИГУРНО СА ОТ БАНИЧКИ И КРОМИТ ЛУК. ЕЙ КОМУНЯГИТЕ ВИНАГИ СИ ОСТАВАТ КОМУНЯГИ.
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Все пак открадна два завода, кухата лъжлива червена курабия!!!
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
това е родната "журналистика". Това е ПИК и плюещите редом с него...........
38
имат много по-луксозни жилища. Ако не се кланяхте на управляващите, можеше да покажете имотите на Борисов и Цветанов
39
Наближава времето, когато червените крадци ще бъдат изправени до стената, а милост да не очакват от никъде, защото от 73 години ограбват народа.
40
омазана с гомна статия на пълен пен дел и г н у сар С ТАЯ ЛИ УСТА ПЛЮСКАШ БЕ ШОП АР , СЕГУРЕН СЪМ ЧЕ ИМОТИТЕ ТИ ДЕТ СИ ГИ НАКРАЛ ПОКРАЙ ОБИРА НА КА ТЕ БЕТО ЧИНАТ МНОГО ПОВЕЧЕ
41
Лицемерието е същност на комуноидите, в това и число и на корнелията......тя си е милионер. С Р.Овч. се нагушиха доволно.....
42
Браво на Нинова ! А сега нещо за ББ ? Той не афишира човека. Събира за деца и внуци. Попаднали са на баща и дядо .... А нещо за Цецо и 6-те апартамента , дошли от тъст и тъща ? То хиляди хора си имат тъстове , ама не така МОЩНИ като цецовите. Късметлия е физкултурника , че и дечицата му. Браво ! Сега имат още 1 мандат за крадене-събиране. Дано само ББ не го прекрати преждевременно , както досега е правил с всичко започнато.
43
Недоглеждане,в задния двор има и палатка.
44
Е, Боцо не строи къщи. Той си има,с магнолии, а милиардите си трупа в банки за черни дни.
45
пик като показвате замька на нинова покажете и магнолията в банкя
46
и за къщите на Вл. Горанов и братовчед му. Доколкото знам, те се строят в по-малко престижния от Мизия, столичен квартал Бояна. Пък са и по - евтини - незавършени, за по няколко милиона всяка.
47
Като гледам, камината не е 5 бона. Поне двайсетина е. Боже, Боже, свещена простота.
48
Ей,червенушки,газ пикаете,че любимата ви Хитлерка лъсна пак.Пишете,пишете,белким ви олекне до следващите избори,а засега си оставате с драскането само.
49
Моля да уточните 20 метровата ограда опасва ли целия декар на двора или е 20 метра висока? Не ставайте за смях, колкото само да доставите примитивно удоволствие на седесериата в този сайт.
50
Палат,с 2500 лева на месец?! Тая сигурно е факир!
51
Като ползвате снимки от личните страници на хората, поне се поинтересувайте кои са тези на снимката! Нито дума от информацията Ви не е вярна. Църквата е доста далече от къщата, където е направена снимката и САМО ЗА СВЕДЕНИЕ- ТОВА НЕ Е МАЙКАТА НА Г- ЖА НИНОВА!!! Този двор е по- ниско от улицата и заради това се създава фалшива илюзия на високи "дувари"! НЕ ЛЪЖЕТЕ ВЯРВАЩИТЕ ВИ, НЕ ВИ ПРАВИ ЧЕСТ!
52
Хей червени боклуци, когато се пише истината за крадливата ви, мазна нагла партизанка/лидерка/ кръв пикаете
53
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
54
Палата на Цачева,за да видите какво значи оградс
55
типична фалшива новина нито къщата е нейна нито това не е нейната майка
56
живее в Палат за 1,00,000 лева, а собственика на ПИК Дидялко живее в гарсониера? Кажете е кресливи бесепари !
57
ПАК СЕ РАЗСМЪРДЯХА. СВИКАНЛИ СА ДА ПЛЮЯТ ГНОЙ ПО ДРУГИ И СЕГА СЕ ДАВЯТ В ОМРАЗАТА СИ, КАТО РАЗАБЛИЧАТ ПАЧАВРАТА КУРНЕЛИЯ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Бивш служител в ресторант за бърза закуска работи в аптека: - Касата е свободна, следващият. Клиентът казва: - Един пакет презервативи. - За тук или за в къщи?

няма нови новини
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
сега
1498
четат ПИК
сега
четат тази новина
САМО В ПИК TV! Политологът Анастас Стефанов обявява рейтингите на Борисов, Симеонов и Румен Радев - как влияят на имиджа им скандалите и искат ли българите избори (ОБНОВЕНА)
x
ЖЕНСКИ ТАЙНИ! Как да изберем и да носим клъч
x