ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК И РЕТРО! Мъжът на Рени заряза болното им дете

Само в ПИК
САМО В ПИК И РЕТРО! Мъжът на Рени заряза болното им дете
Автор: ПИК
Дата
Дата
70880
Коментари
6
САМО В ПИК И РЕТРО! Мъжът на Рени заряза болното им дете

Разводът на фолкпевицата Рени и съпруга й се оказа по-бурен от очакваното. Двамата не спирали да си въртят мръсни номера, като чашата преляла с отказа на Борис да отиде на свиждане на малкия си син, когото приели по спешност в Инфекциозна болница.

Досега се знаеше само, че бизнесменът не искал да контактува с изпълнителката, не плащал цялата издръжка, отредена му от съда, и дори я подминал, когато се явили на бракоразводното дело. Близката приятелка на Рени – Ваня Червенкова, разкри скандалните подробности, които фолкфурията си спестява. Червенкова сподели няколко снимки от болничното заведение, на които се виждат измъченият малчуган Аспарух, както и разстроената му майка. Заедно с тях бизнес дамата публикува и гневен коментар, в който откровено се заканва да отмъсти на Борис за грозната му постъпка.

„Ти къде си като ТАТКО???? Нима е толкова сложно да загърбите егото си с Рени и да дарявате децата си с топлина и грижи??? Какво делите и колко е голям "АЗ"-ът Ви никой не го интересува, но по дяволите не пречете на децата си!!!! Заставам твърдо зад приятелката си, хубава, лоша, добра... тя е моята приятелка и да ти кажа... аз умея ЦИРКОВИТЕ НОМЕРА и имам ресурс да защитя нея и децата ти БОРИС ПИЛОСОФ!!! Не армия от адвокати, националния фронт "Фарабундо Марти" ще изправя срещу теб, защото съм убедена, че случващото се не е нормално“, са само част от думите, които Ваня избълва срещу бившия съпруг на Рени.

Фолкзвездата не пожела да коментира ситуацията, но изрази съгласието си с твърденията на своята дружка. Близки до певицата издават, че все още имала чувства към своя бивш мъж, но той вече имал нова половинка и не искал да се връща назад. Рени нямала намерение да се бори наново за сърцето му, но със сигурност щяла да претендира за по-сериозни грижи към децата им, особено във финансов аспект.

Напиши коментар »
(6)
1
Моите уважения..,но колко пъти ще публикувате тази статия?
2
Ваня Червенкова е изрод Ваня Червенкова е изрод Ваня Червенкова е изрод Ваня Червенкова е изрод Ваня Червенкова е изрод Ваня Червенкова е изрод Ваня Червенкова е изрод Ваня Червенкова е изрод Ваня Червенкова е изрод Ваня Червенкова е изрод
3
Тоя Пилософ, прави деца и бяга. Така е с първата му жена и с всяка следваща. Изглежда е някакво заболяване
4
Taya Reni ne sprya da se pokazva / oplakva navsjakade....za pari. Aman ot prosti chalgadjijki.
5
Рени е майка само да се снима с децата си. Гледа ги майка й. Стига се е оплаквала като вдовица за х-й!
6
Не обичам жени,които само хленчат и плюят по мъжете си.Колкото до Ваня не би помогнала да приятелката си и не би я поучила на нещо добро.А номер 5 Дани е прав.Децата на Рени ги гледа майка и. В днешно време еманципираните жени търсят мъже да ги командорят да изпълняват прищявките им,а не да свият гнездо.Да преглътнат своето его в името та децата.Рени гледай си децата и спри да укоряваш бившия си мъж.Потърси вина и в себе си .Не се издигаш в очите на останалите с това..И не позволявай на приятелки да ти се месят в личния живот.Да пишат послание до мъжа ти.Хубав лош той е баща на детето ни.Животът се променя.И след година той може да е до сина ти и да те укорят,че си позволила на приятелки да се месят.Защото когато си тръгнала да създаваш деца с него никой не попита.Довери се на сърцето си.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Няма да ти дам пари за сладолед и толкоз! – вика майката.

- Добре – отговаря синчето, – но като влезем в магазина ще ти викам “бабо”!