Вход
София
Времето в София 21 o C

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Партизани готвят щурм на „Позитано” 20 - ръководството на БСП умувало на Боровец как да потуши опитите за бунтове

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Партизани готвят щурм на „Позитано” 20 - ръководството на БСП умувало на Боровец как да потуши опитите за бунтове

на 16.06.2017
2071
25
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Партизани готвят щурм на „Позитано” 20 - ръководството на БСП умувало на Боровец как да потуши опитите за бунтове

Ескалацията на напрежението в редиците на БСП достигна нови висоти. Вътрешната опозиция се е мобилизирала и е започнала да работи усилено с най-долните редици на 120-годишната партия. „Партизани от камчийската долина, от Габровския район и техните наследници, както и стотици членове и симпатизанти на БСП вече се готвят за протести“, издаде висш областен функционер от София.

Извънредна среща в БСП! Корнелия Нинова свиква "червените" кметове

Извънредна среща в БСП! Корнелия Нинова свиква "червените" кметове

Председателят на БСП Корнелия Нинова свиква съвместно...

на 13.06.2017

Социалисти от висшия ешелон потвърдиха, че в момента Долни Чифлик и Варненска област търсели подкрепа от други области и се готвели за митинг пред новата власт на „Позитано” 20. Хората там се оплаквали от повсеместно кадруване и опит за поставяне на удобни хора.

„Вместо да разкара местните феодали, които години наред ползват властта за свои нужди, ръководството в лицето на г-жа Нинова просто реши да подкрепи едни, а други да смени със свои“, недоволстват социалисти в политическите фейсбук групи.

 

9 бала вълнение

 

Пресен пример за това било положението в морската столица. Там от години върви битка между областния фактор депутата Красимир Янков и червения градски шеф Борислав Гуцанов. Социалисти недоволстват, че лидерката вместо да ги посече и дамата, избрала да подкрепи Гуцанов, който на всичкото отгоре бе клиент на МВР операцията „Медузите“.

„На всичкото отгоре сега ни спуснаха някой си Цоньо за областен на БСП-Варна. Ние да не сме талибани тука“, скачат местните социалисти. Те плашат, че до дни ще цъфнат пред партийната централа в София с остри лозунги.

Цели партизански родове в Монтана също са се хванали за байраците. Там пък новата власт поискала да сложи на ръководен пост Иван Сергисов, който през 2011 г. бе скандално изключен от партията. Тия дни обаче е направен опит за реставрация без никакъв протокол, че поне Сергисов е приет обратно в столетницата.

Хардлайнери от града коментираха, че положението наистина е взривоопасно. "Надстройката в лицето на Корнелия Нинова и нейното обкръжение" дори не усещало как "базата всеки момент можела да пламне като суха слама", нагрята от юнското слънце. А клечката за тези процеси можела да дойде отвсякъде. Активисти докладват, че голямо напрежение се трупало също така по линията на депутати парашутисти, които вече взели да изнудват местните власти за апетитни имоти и топли местенца по бордове.

 

Сгледата на Боровец

 

Миналия уикенд, за да умува как да тушира напрежението, лидерката решила да събере най-верните си хора на семинар в Боровец. За да пресече тези практики, официално бе обявено, че е приет етичен кодекс, но само за действащите в момента депутати. Свидетели разказаха, че след общите дебати Корнелия Нинова се усамотила в лоби бара на хотела с най-приближените си хора. "В Изпълнителното бюро тя има доверие само на 5-6 души. Те са усамотиха и явно са умували как, без да демонстрират безсилие, най-бързо да тушират напрежението по места“, разкри служителка от партийната централа. По думите й задачата на лидерката е доста сложна, защото членската маса била недоволна не само от сегашното кадруване, но и от местните феодали, които от години са се разпищолили. Но тъй като си плащали „данък спокойствие на върхушката по модела на ГЕРБ, никой не ги закачал“.

Такъв пример била Берковица, където новият шеф на апарата Кирил Добрев не се посвенил да постави за лидер човек на Георги Първанов. „Как стана тоя фокус, след като Ангел Ангелов допреди няколко месеца беше лидер от АБВ“, недоумяват червени активисти. Те дават и друг пример от община Дългопол, където червени варненски феодали раздали 900 декара от Държавния поземлен фонд на съпругите си за 50-годишно ползване. И никой не им казвал и копче.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(25)
1
-Тате, аз циганин ли съм? -Да! -А ти циганин ли си? -Да! -А мама циганка ли е? - Да и тя е циганка, всички сме чисти цигани! Що питаш? , -Ами като сме чисти цигани значи сме за БСП?!?!? -Аааа, чак пък толкова цигани не сме!!! .
2
Шумкари,партизани,комунисти,медузи,кирливи руски потнници.....цирка е във вихъра си!Абе ей,в кой век живеете бе!
3
НИНОВА, СЕГА Е МОМЕНТА ДА ПОКАЖЕШ, ЧЕ ИМАШ ХАРАКТЕР !!! СЪБИРАШ ОБКРЪЖЕНИЕТО ОТ МЪДУРКОВЦИТЕ, КОИТО КАТО ПИЯВИЦИ СА СЕ ВПИЛИ В НЕЖНАТА ТИ СНАГА И ЦИЦАТ НА МАКС !!! ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ, САМО ТОВА ТЕ ЧАКА !!! ВЪПРОСЪТ ТУК Е КОГА, А НЕ ДАЛИ !!!
4
Тези още ли са на Позитано!? Нали реституираха сградата и трябваше комунягите да бъдат изгонени?
5
Компартията е в края на живота си.
6
МИЛИОНЕРИТЕ ОКОЛО НИНОВА ПРИВАТИЗИРАХА И БСП.. ОСВЕН ЧЕ ОГРАБИХА РОДИНАТА НИ ,СЕГА ОПОРОЧИХА И ЕДНА ИДЕЯ- СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА. ПОЗОР ЗА ОЛИГАРСИТЕ И МИЛИОНЕРИТЕ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ И ОЗУРПИРАЛИ ВЛАСТТА В 100 ГОДИШНАТА ПАРТИЯ.
7
Какви социалисти са другарите Добрев, Янков, Овчаров, Стойнев, ... начело със седесарката Нинова ? ха ха ха
8
Партизани има само в кухите лейки, които заместват главите на съществата в PiK.
9
Амчи там мандри има ли, бе?
10
Тава са тия партизани, дето са хванали гората на 10.09.1944 г.
11
Ха ха, тя и Сланинова е партизанка само, че излезе от редиците на Мавъра, където за това, че го обслужваше, и бяха дадени да открадне два завода!!!
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Няма страшно,в тази партия са се избивали помежду си, откакто съществува,сега отново е дошло време.
14
Корнелче, айде мойто момиче, време е да си ходиш. Остави тази партия на мира. Иди си при Костов, при Р.Овч. , иди дори на майната си само си иди. Тихо и кротко. Иначе с камъни ще ти прогоним.
15
Корнелче, айде мойто момиче, време е да си ходиш. Остави тази партия на мира. Иди си при Костов, при Р.Овч. , иди дори на майната си само си иди. Тихо и кротко. Иначе с камъни ще ти прогоним.
16
ако радев или бсп се появят довечера на софраята на симеон борисов забравете за победа на изборите
17
В това което сте написали няма нищо вярно. Вие сте малки, бедни и нещастни. Не можете да предизвикате "партизаните" на такава битка , какво искате. Може да се случи някой лапнишаран да ви повярва, но той ще е от вашия персонал. Иначе, никой не ви пречи да чепкате гъстата черна вълна на Нинова. Аз съм Бойко Борисв, победител в утрешния ви "ПИК мастърс".
18
Как така съществува след масовите убийства преди и след 9 септември? Егати арогантността и безочието. Раята защо се оплаква от Развитото Социалистическо общество което строихме 72 години. Това построихме с пълна победа на комунизма в България. Всички партии в България са фракции на БКП. Комунист до комунисти около царя. Да не чувам ревове! Това строихте това имате. А децата и внуците вече ги нямате! Далече е Америка а по-далече е Австралия - пее Луна.
19
БСП го създаде това недоразумение Нинова, но и те 6те я уни6тожат.О6те няколко ка4ествени провала и конфликта и 6те и издърпат пухената завивка ,на която е полегнала.
20
Сакън ТАВАРИШЧИ и ТАВАРОШУТКИ . Няма да ви позволим да докоснете Нинова дори и с пръст . Тя има секретна мисия да унищожи БСП - БКП и ние с всички сили ще се борим срещу вас ,които се опитвате да направите преврат в БСП-БКП . Само се молим Манолова да не е с вас защото тя е специалист по превратите . Другарко Нинова ; Натрий носовете на всички ваши врагове - изключете ги ако трябва от партията , но на никой не позволявайте да се озъбва срещу вас - вие все пак сте 36 -тия зам- председател на соц-интерна . И един съвет другарко Нинова - не казвайте на никого тайната - КАК СЕ КРАДЕ
21
Ние симпатизантите на другите партии също заставаме зад Нинова ,и казваме ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ НИНОВА . Защо другари ще ни лишавате от „ удоволствието “ да гледаме как Нинова язди кон , как кара колело , сега учела ДЖИО -ДЖИЦ и Самбо , Джудо и Кенду - не ни лишавайте другари от насладата да се „ възхищаваме “ от нейните умения във всяка една област . Казват ,че сега тренирала също как се яздят козели ,овни ,дори и кучета - но тези умения щяла да ги покаже на следващите избори . Така ,че ние КРЕЩИМ --- ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ НИНОВА
22
сравняват всичко с червените си задници. Тези, които сега са на власт защитават интересите само на хората с годишен доход над 500 000 лева. Останалите са само да чиракуват на гореспоменатите. Честито роби!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
В края на едно посещение в САЩ попаднах в ситуация в която мълчах в срам и гняв. Гостите в компанията започнаха разговор за труд,реализация и заплати. Събеседниците бяха далеч от елита. Работници по поддръжка на къщи. С ниско образование, двама бяха латиноси с най-ниски заплати - 48 000$ годишно. Пресметнах на ум- 4 000$ на месец. Поправят покриви, освежават стени. Имаше продавачка в супер и т.н. Страхувах се да не ме попитат за моите две университетски дипломи и брутната ми годишна заплата средна за комунистическа България! Колкото една тяхна МЕСЕЧНА заплата. Заплатата на латиноса. А цените - купих си зимни високи обувки за 40$. В България цената им е по-висока. Та кои по-точно са с промитите мозъци другарю #22? Нашите мозъци не са промити,другарю! Мозъците ни са ПОЛИРАНИ! Наистина сме Развито Социалистическо Общество с полирани мозъци. Построихме го. Най- мизерни в ЕС Дори бежанците ускоряват ход на българска територия към следващата граница.
25
И тоя от АБВ,ще прокопса ли в БСП?!?Преди АБВ,слупайно пак да е бил в БСП?!?Голяма драма!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Съдийка осъди ПИК заради критичен коментар срещу учителя Емил Джасим, нарекъл Левски "лайно", а цар Симеон Велики - самозванец. Подкрепяте ли решението на съда?
архив

Автоматично обаждане по телефона в Русия: " - Здравейте, Вие сте избран да служите в червената армия. За съгласие, натиснете звездичка, за отказ - решетка"

няма нови новини
Днес: 168
hot
най-четени новини в момента
сега
2380
четат ПИК
сега
четат тази новина
САМО В ПИК TV! Благо Георгиев проговори за Гери-Никол и кога ще катурне от трона му Венци Стефанов- изповед от първо лице в "Жълтите новини"
x
Чудотворен дъжд заваля в ловчанско село
x