САМО В ПИК И "РЕТРО"! Цвети скъсала с вратаря на „Левски”, преди да скочи

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Цвети скъсала с вратаря на „Левски”, преди да скочи

161916
на 12.07.2016
САМО В ПИК И РЕТРО! Цвети скъсала с вратаря на „Левски”, преди да скочи
Автор:   ПИК

Гимнастичката с шансове да се възстанови напълно според близките й

Последвайте ни в Google News Showcase

Изплува нова версия за събитията от последните дни, преди националката по художествена гимнастика Цветелина Стоянова да опита да се самоубие. 21-годишната световна шампионка скочи от шестия етаж на блок 319 в кв. „Надежда” и вече над 20 дни се бори за живота си в „Пирогов”.

В дните след трагедията, която разтърси цялата държава, плъзна предположение, че освен решението на Федерацията по художествена гимнастика да не пътува с ансамбъла за Европейското първенство в Израел, фатална за грацията се е оказала крайна постъпка на гаджето й – вратаря Александър Любенов.

Екзотичната Цвети била голямата страст на футболиста, а за чистата им като сълза любов на „Герена” се носят легенди. Футболистите неведнъж се захласвали по грациозната изгора на съотборника си, но тя била вярна на любимия си и никога не поглеждала встрани. Затова като гръм от ясно небе дошло за Стоянова решението на приятеля й да се разделят. Тази постъпка на Алекс Любенов окончателно обезверила и отслабила и бездруго вече разбитата психика на златното момиче, и я подтикнала към полета.

Не вратарят зарязал гимнастичката, а точно обратното, коментира се обаче из спортните зали на „Герена”. Дни преди инцидента двамата се скарали заради подготвяния трансфер на Любенов. Тъй като не получавал очакваното доверие в „Левски”, талантливият вратар кроял своята раздяла със „синия” клуб и тя стана реалност буквално дни след опита за самоубийство на Цвети. Любенов се раздели по взаимно съгласие с геренци и подписа тригодишен договор с „Ботев”.

Цвети била твърдо против приятелят й да се пренася в Пловдив. След баба й, която я отгледала след смъртта на майка й, Алекс бил най-близкият човек на гимнастичката и тя се шокирала само при мисълта, че ще трябва да живее на 150 километра от приятеля си. Стоянова се изплашила, че трансферът на гаджето й ще се отрази пагубно на връзката им, още повече че след 3-4 годишно съжителство тя имала по-сериозни намерения към Александър. Изтощена до краен предел от спартанския си начин на живот покрай най-нежния спорт, Цветелина искала да сбъдне голямата си мечта – да спечели медал на Олимпиадата в Рио де Жанейро следващия месец, след което окончателно да напусне художествената гимнастика, за да се омъжи за Любенов и с него да създадат свое семейство.

Вратарят обаче все още не бил на вълна брак и искал да направи кариера на терена, какъвто шанс до този момент не му се отвори в „Левски”. Затова приел с охота и надежда офертата на пловдивските „канарчета”. Усетила, че приказната й любов не върви добре, под въздействието на емоцията, грацията взела прибързано решение, че след като футболът е по-важен от любовта им, ще скъса с вратаря.

Засега в състоянието на Цветелина Стоянова няма промяна и тя все още лежи в централна реанимация на апаратно дишане. От „Пирогов” обявиха: „Процесът по нейното възстановяване не е процес, който да трае ден, два или седмица. Няма срокове за оздравяването на Цвети”.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Още много интересни четива вижте на Retro.bg! 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК