САМО В ПИК! Лъсна лъжата на Плевнелиев за 10 ноември! Вижте как и защо президентът си е измислил, че е митингувал с два плаката! Идеята му дошла от снимка в "24 часа"!

ЧАС ПИК

САМО В ПИК! Лъсна лъжата на Плевнелиев за 10 ноември! Вижте как и защо президентът си е измислил, че е митингувал с два плаката! Идеята му дошла от снимка в "24 часа"!

99915
на 12.11.2014
САМО В ПИК! Лъсна лъжата на Плевнелиев за 10 ноември! Вижте как и защо президентът си е измислил, че е митингувал с два плаката! Идеята му дошла от снимка в 24 часа!
Автор:   ПИК

Голям шегобиец ще се окаже държавният ни глава - по онова време май изобщо не е бил студент

Понеже не допускаме, че президентът на България е лъжец, приемаме, че е голям шегаджия. Как само се шегува този човек със собствената си биография и с историята на народа ни?!

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

След като ПИК първи разкри колко е нелепо признанието му, че е митингувал навръх 10 ноември с два плаката в ръце (вижте в ОЩЕ ПО ТЕМАТА), във Фейсбук и интернет-форумите последва буря от подигравки към г-н Плевнелиев. 

ПИК тръгна по горещата следа и установи хумористични разминавания между думите на президента и фактите от официалната му биография. Ето какво казва дословно президентът:

"Понеже питате къде бях на 10 ноември 1989 г. Да ви кажа една тайна. Бях на площада и бях на митинга. Точно в този ден с мой приятел Илиян Попов ремонтирахме неговото студентско общежитие.

Когато чухме по новините - аз тогава бях пети курс, че има събиране в Народното събрание и ще се извършва промяна в държавата. Като студенти двамата с него нарисувахме на два тапета плакати. Единият с надпис: „Съд за виновниците", а на другия написахме: „Дворците на БКП да станат болници и училища". С тези два плаката ние отидохме на прословутия митинг. Това, което много ме впечатли, е, че когато отидохме там, се опитахме да дадем единия плакат на други хора, но никой не го пое. Никой не смееше да вземе втория плакат. Това е моят 10 ноември", разказа държавният глава.

Да оставим настрана неоспоримия исторически факт, че вечерта на 10 ноември в София не е имало никакъв митинг пред Народното събрание. Първият митинг се проведе чак на 17 ноември - това е така нареченият "казионен митинг", организиран от Пенчо Кубадански. На следващия ден - 18 ноември, пред храм-паметника "Александър Невски" се провежда митингът на опозицията.

По-интересно е какво пише в биографията на държавния глава:

"В периода от 1989 г. до 1990 г. работи като научен сътрудник към Института по микропроцесорна техника". И още - "през 1989г. завършил Техническия университет"

Дипломирането обикновено става най-късно септември - октомври. Е как тогава през ноември Росен Плевнелиев е бил хем студент, боядисвал стаята в общежитието, рисувал лозунги върху тапети, хем е работел в БАН?! Кое от двете не е вярно и защо се шегува президентът ни? 

ПИК попадна и на друг свръхлюбопитен факт. На 11 ноември 2014, вторник, в "24 часа" излиза автентична снимка от един от първите свободни митинги в София. На фотоса, който прилагаме, си личат двата цитирани от Плевнелиев плакати: "Съд за виновниците" и "Дворците на БКП да станат училища и болници".

Читателят сам може да установи, че въпросните плакати не се носят от един или от двама души - Росен Плевнелиев и неговия състудент Илиян Попов. Носят ги поне четирима протестиращи, и то на различни и отделни една от друга групички.

Какво се е случило според нас. Г-н президентът е прочел сутринта вестника, видял е снимката, запомнил е текста от плакатите и вероятно е решил да се пошегува, като си е измислил фалшивия героичен сюжет, че именно той носи тези плакати, и то на 10 ноември, а не седмица по-късно! Пошегувал се е и че е бил студент, че е нарисувал думите върху тапети и че е отишъл да митингува с Илиян Попов пред Народното събрание. Пошегувал се е и че никой друг освен него не е посмял да се докосне до плакатите.

Ех, шеги, шеги... Колко скъпо ни излизат понякога!

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 149
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК