САМО В ПИК! Люти кючеци и пачки в евро на сватбата на Роксана (СНИМКИ + ВИДЕО)

ВИДЕО

САМО В ПИК! Люти кючеци и пачки в евро на сватбата на Роксана (СНИМКИ + ВИДЕО)

89901
на 28.07.2017
САМО В ПИК! Люти кючеци и пачки в евро на сватбата на Роксана (СНИМКИ + ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Чалга дивата Роксана приключи с моминството в четвъртък вечер, когато каза "Да" на избраника си Александър, от когото очаква дете. Датата 27.07.2017 не бе избрана случайно - младоженците я избрали заради трите седмици, защото смятали, че те ще им донесат щастие. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

За да не остане по-назад от модата, ромката вдигна сватбата си в "Маринела", където се женят само от милионери нагоре.

На любопитно видео се натъкна ПИК във "Фейсбук". Клипчето е направено, докато младоженката Роксана обикаля из масите, за да обере армаганите от гостите си.

Те явно не са никак случайни, а и не са социално слаби. На микрофона самата Роксана обявява кой от сватбарите каква сума е заделил за младото семейство - кой 300 евро, кой хилядарка...

Разбира се, музиката, която звучи е люта чалга и кючеци. С поздрав за Роксана и Александър се включва и Илиян Тупалката. 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК