САМО В ПИК! Мигранти се крият панически в центъра на София, жандармерия и полиция дебне на всеки ъгъл

Животът днес

САМО В ПИК! Мигранти се крият панически в центъра на София, жандармерия и полиция дебне на всеки ъгъл

24933
на 21.10.2016
САМО В ПИК! Мигранти се крият панически в центъра на София, жандармерия и полиция дебне на всеки ъгъл
Автор:   ПИК

Опасно е да сме на улицата, ще има протест, подканват се чужденците по ул. "Цар Симеон"

Последвайте ни в Google News Showcase

Мигрантите, които редовно обикалят централните софийски улици, сега панически са се покрили, видя репортер на ПИК на място. Причината е, че днес от 20.00 часа започва протест срещу тях, организиран от националисти, и е напълно възможно да се стигне до ескалация на напрежението.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

"Хайде, прибирайте се.Тази вечер има протест и е опасно да сме на улицата", подканваха се мигрантите в района на ул. "Цар Симеон" и Лъвов мост.

Екипът на агенция ПИК видя, че полиция и жандармерия вече е заела ключови места по бул. "Мария Луиза". На всички преки стоят по един униформен и един служител на жандармерията, които зорко следят преминаващите в района.

Както първо медията ни съобщи, центърът на София почерня от полицаи, които се подготвят за протеста. Служителите на реда са в пълна бойна готовност за шествието, което ще се проведе тази вечер в центъра на столицата ни.

Бусове на жандармерията вече са заели позиции пред сградата на Гранична полиция на бул. "Мария Луиза". Органи на реда пък масово проверяват документи на по-подозрителните лица. В района вече пристигат и бусове, пълни с полицаи, а до президентството е докарано водно оръдие.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК