Вход
София
Времето в София 18 o C

САМО в ПИК! Михнева разкри пред медията ни сензационна зависимост между Иван Костов, Би Ти Ви и Америка! Извади на показ заплахата за заливане с киселина!

САМО в ПИК! Михнева разкри пред медията ни сензационна зависимост между Иван Костов, Би Ти Ви и Америка! Извади на показ заплахата за заливане с киселина!

на 13.05.2015
1621
26
САМО в ПИК! Михнева разкри пред медията ни сензационна зависимост между Иван Костов, Би Ти Ви и Америка! Извади на показ заплахата за заливане с киселина!
Автор: Явор Белчев
13.05.2015
26
1621

Журналистката Маргарита Михнева направи сензационни разкрития пред ПИК за зависимостите на Иван Костов с Би Ти Ви, САЩ и случаят, когато тя беше заплашена със заливане с киселина.

"През 2002 година работех в Би Ти Ви и правех предаването си "Конфликти". По това време беше подписан договора за американските централи от премиера Иван Костов. Лично в моето студио дойде адвокатът на американците. Той беше доведен от г-н Койчо Белчев, който е работил за тяхната адвокатска кантора 40 години на "Уолстрийт", разказа Михнева.

"Тогава в студиото на Би Ти Ви адвокатът на американските централи се възмущаваше къде са отишли 12-те процента от договора, тъй като договорът беше подписан за 100 милиона, но при плащането са липсвали 12 милиона. Юристът поднесе прелюбопитна информация за среща, която се е състояла в хотел, където е имало приближен човек на Иван Костов. Не желая да му споменавам името, тъй като той вече не е между живите. Информацията ми се видя прекалено интересна", изтъкна журналистката.

Тя разказва как заедно с адвокатът и Койчо Белчев си урежда среща с тогавашния главен прокурор на страната Никола Филчев.

"Междувременно след моите публикации аз бях заплашена със заливане с киселина от кръга на Иван Костов. Искам да изтъкна, че благодарение на Бойко Борисов, който по това време беше главен секретар на МВР, аз успях да намеря човек от НСБОП, с който направихме разкрития и се оказа, че заплахите срещу мен идват от кръга на Иван Костов и Йордан Соколов", разкри Михнева.

Според думите й по това време Борисов взел веднага мерки, заради заплахата към нея и наредил да бъде охранявана.

"Адвокатът на американските централи продължаваше да твърди, че липсват 12 милиона лева от договора. Той беше категоричен, че фирмата, която представлява никога няма да се откаже от тези пари. След това обаче случаят потъна", посочи журналистката.

"Попитайте Никола Филчев дали съм ходила при него, за да търся съдействие? Питайте го дали съм му споделила, че заплахите към мен идват от кръга на Иван Костов?", призова Михнева.

И продължи: "Истинската причина за моето уволнение от Би Ти Ви беше Иван Костов. Просто през 2002 година аз разкрих неговите далавери. Искам да попитам защо през същата тази година Костов отстраняваше журналисти, които не са му удобни?, попита Михнева.

Сподели:
Напиши коментар »
(26)
1
Всичко хубаво , ама защо чак сега.И каквото да кажеш все е истина.Един на оня свят , другия с Алцхаймер, иди го докажи
2
Президентът Росен Плевнелиев направи нов огромен гаф по време на визитата си в Монголия. При посещението му в будисткия манастир "Гандан тегчилен" държавният глава изразил съжаление пред домакините си, че будисткият лидер Далай Лама не е идвал в България. Вестник "Преса" обаче реагира остро по въпроса със статия със заглавието "Срамота", в която изданието припомня на Плевнелиев, че Далай Лама беше у нас през 1991 г. и се срещна с покойния президент Желю Желев и доказва това със снимка от тази среща.
3
ПИК,ние тези работи си ги знаем и без вашите разкрития.Имате ли понятие какво значи общественото мнение?
4
Защо трябва да търпим още това чучело за президент!? На всичкото отгоре тоя Офшорка е замесен в кражби, далавери и конфликт на интереси. Недоразумението на Боко.
5
Уважавам майките и на АБВ-тата и на ГЕРБовете и на Бесепетата и на турските рязани депесета. Майната ви на всичките - и на костовите издънки, и на пръмовите и на балевските парични фронтове. НАЛИ ГЛЕДАХТЕ БОСТАН КАК ЗАГЕРБА БЪЛГАРИЯ? ИСТИНАТА Е В АТАКА. КОЙТО ИМА ОЧИ ДА ГЛЕДА КОЙТО ИМА УШИ ДА СЛУША: . http://vbox7.com/play:eb3cc7e743&start=68 * АТАКА ПОБЕДА АТАКА ПОБЕДА АТАКА ПОБЕДА АТАКА ПОБЕДА АТАКА ПОБЕДА АТАКА ПОБЕДА АТАКА ПОБЕДА АТАКА ПОБЕДА АТАКА ПОБЕДА АТАКА ПОБЕДА АТАКА ПОБЕДА АТАКА ПОБЕДА АТАКА ПОБЕДА АТАКА ПОБЕДА АТАКА ПОБЕДА АТАКА ПОБЕДА МХМ. Да!!!
6
Неграмотни селски коментари по тази важна тема! Съвземете се или не пишете!
7
Марги,какво стана с ЦЕНКА ВАСИЛЕВА , любовницата на СЕРТОВ ? Там ще излезнат доста интересни зависимости ?
8
Тази пошибалка дълго време го доеше този дърт наивник, лека му пъст!
9
На тая комунистическа разпоретна може да се вярва колкото на ЦК на БКП !
10
ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ Е ТАКИВА ПЕ ДАЛИ КАТО ТЕБЕ ЗАЕДНО С ВСИЧКИ МУТРИ ОТ ГЕРБ ДА БЪДАТ ОБЕСЕНИ В СОФИЯ ...ТОВА Е МНЕНИЕТО НА НАРОДА ЗАПОМНИ И ТОВА ЩЕ СТАНЕ ... никаква милиция няма да Ви спаси ...
11
Михнева, ти на Б. Борисов ли се слагаш, така като за последно?
12
Договорите Костов ги е подписал през 2000 г последните дни на премиерстване, а "разкритията" Михнева ги е правила и илъчила в 2002 г по БТВ. Естествено, че след като стане безопасно, тогава ще го плюе. Обаче, той и през 2002 г , а и след това, имаше още лостове в медиите, чрез негови хора - журналисти на политическа каишка.
13
дърта шафрантия, готова е всякакъв да го дъвче само и само устичката й да е пълна, по стар навик се врътка на власт имащите и плюе предходните, ама вече и за клатене не става, гадна лъжлива пачавра, колко душици помете, за да пълни гуша и да обслужва червените боклуци?!
14
дърта шафрантия, готова е всякакъв да го дъвче само и само устичката й да е пълна, по стар навик се врътка на власт имащите и плюе предходните, ама вече и за клатене не става, гадна лъжлива пачавра, колко душици помете, за да пълни гуша и да обслужва червените боклуци?!
15
Свикнахме през последните 15 години за всичко в тази държава да е виновен Иван Костов, но през 2002г. нямаше никакъв проблем да говориш и пишеш срещу него ! Това правеха всички медии, Негово Величество от Мадрид и естествено и неговия бодигард, пардон Главен секретар на МВР ! Не ни ги пробутвай тия другарко Михнева ! Добре, че е бил бате Бойко, да те отърве от злия бандит Костов ! Страшна сензация, да я беше споделила малко по-рано !!!!
16
"...Той беше доведен от г-н Койчо Белчев, който е работил за тяхната адвокатска кантора 40 години на "Уолстрийт", разказа Михнева...."лъжкиня! михневицо, Койчо Белчев, никога не е работил ЗА адв. кантора където и да било и ти добре знаеш, защото му беше любовница. ошушка сметките му, "картините" му, мебелите му, антиките му и всичките му ценности, които имаше в България. всичко, което говориш...от първата до последната буква е грозна и нелепа лъжа. МРЪСНИЦА !
17
Лъжи, лъжи и лъжи.... 1. Правителството на Иван Костов е до 2001ва година на власт, как тогава "По това време беше подписан договора за американските централи от премиера Иван Костов. " ?? 2. Койчо Белчев е починал 2001ва година, значи тогава "адвокатът на американците" е бил доведен от зомби,след като става въпрос за 2002ра година?? 3. Не помня Костов да е отстранявал журналисти "които не са му удобни", защото ако беше така той е плют от 99та та чак до ден днешен. и да не продължавам за г-н плод и зеленчук...
18
Ха спрете се да я пласирате тая лъжлива па.чав.ра вече, де! ЛЪЖА отгоре до долу! То бива свирки на властта, ама и тя и вие от редакцийката се оляхте!
19
...."През 2002 година работех в Би Ти Ви и правех предаването си "Конфликти". По това време беше подписан договора за американските централи от премиера Иван Костов".... Малеее, бабата съвсем е изтрещяла за секс, защото не си пие хапчетата на 4ти километър. Костов управляваше до средата на 2001 година. Простено и е на старата чанта.
20
Който е зле с математиката в България става премиер, министър, народен представител или журналист. Михнева трябва да се върне в началното училище. Костов и Соколов през 2002година?
21
Ей не се умори тая баба да прави свирки на русофили и ченгета
22
Договорите Костов ги е подписал през 2000 г- последните дни на премиерстване, а "разкритията" Михнева ги е правила и илъчила в 2002 г по БТВ. Естествено, че след като стане безопасно, тогава ще го плюе. Обаче, той и през 2002 г , а и след това, имаше още лостове в медиите, чрез негови хора - журналисти на политическа каишка.
23
ПИК ХВСЯКА ДРУГА ЦИГАНКА ЩЕШЕ ДА ВИ СВЪРШИ ПОВЕЧЕ РАБОТА ОТКОЛКОТО ТОЯ КУКУМИЦИН МИХНЕВА.
24
Според нея и Петко Сертов до часове /когато беше изчезнал / щеше дса бъде намерен мъртъв,което не се случи.Тя просто нещо си говори не за първи път!
25
нямам представа по времето на иван костов колко парична маса евлязла от вън от преватизация от продажби ако някои ден ги съберем българия ще мине швейцарияи какво от това кервана си върви а народа спи
26
Вярно ли е че Михнева е откраднала апартамента на любовника си от Австрия?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

В социологическо проучване питат жените каква професия предпочитат да работят мъжете им. Една от тях отговаря:
- Космонавт.
- Защо?
- Защото по половин година са в командировка, а когато се връщат, цялата страна знае една седмица предварително…

няма нови новини
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
сега
1446
четат ПИК
сега
четат тази новина
3 фактора, които предсказват дали ще остареете заедно
x