ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК! Николета Лозанова застигната от черната магия, с която свалила Венета от ефир

Само в ПИК
САМО В ПИК! Николета Лозанова застигната от черната магия, с която свалила Венета от ефир
Автор: ПИК
Дата
Дата
16276
Коментари
5
САМО В ПИК! Николета Лозанова застигната от черната магия, с която свалила Венета от ефир

Николета Лозанова е станала жертва на черната магия, забъркана от пловдивски ходжа, с която навремето прочистила телевизионния ефир само за себе си, отстанявайки Венета Райкова и нейното предаване - "Горещо". 

Както по-рано днес стана ясно, официално бе съобщено, от 1 септември Райкова започва работа в продуцираното от Иван Христов и Андрей Арнаудов предаване на мястото на плеймейтката от Пловдив, чийто договор не бе подновен. Екипа напусна и журналистката Кристина Патрашкова, която водеше интервютата в "Папараци".

След като Райкова взе цялата власт в шоуто, в телевизионния бранш се кръстят да не го превърне в римейк на несъществуващото вече "Горещо". Особено в последните му няколко сезона Венета прокара и езотеричен елемент, канейки редовно най-добрите родни врачки, гледачки, баячки и ходжи. На стола пред водещата се изредиха 90 % от родните екстрасенси, а общувайки с тях устатата журналистка от Попово толкова била обсебена от темата, че прекарвала всяка една възможна минута в търсене на най-новите тенденции в мистичните ритуали за енергийно въздействие.

Венета неслучайно попивала знания от многобройните врачки, с които контактува. Преди години русата фурия се наплашила, че няма щит срещу отрицателната енергия и зложелатели лесно "пробивали" аурата й. Още повече Райкова се убедила в това, след като известен ходжа й казал, че е била прокълната от нейна конкурентка, водеща в телевизията. "Направена ти е магия от водеща на друга телевизия", й рекъл ходжата, а по това време най-голямата недоброжелателка на Венета Райкова била именно Николета Лозанова.

Скоро, след като нейното "Поверително от НЛ", а сега "Папараци", стартира, предаването на Венета "Горещо" падна от ефир, след което блондинката си даде дълга почивка от телевизията и се посвети на писането на книги.

"Ако има нещо вярно във всичко това, събитията от последните дни са красноречиво доказателство, че магията вреди не само на човека, на който се изпраща, но и на този, който я поръчва. Някои казват, че след време тя се връща при него. Случайно или не - сега Венета се покачи на трона на плеймейтката, която преди години й се присмиваше", коментират из тв средите.

Напиши коментар »
(5)
1
МАРОКАНЕЦ НАПАДНА МЕТРОТО !....ПАЛИЦЯТА СЕРЕ У ТОЯ МУМЕНЧИК !...ПАТНИК СЕ БОРИ С МАРОКАНЕЦА !....КУДЕ СИ МА МЕВРЕ ?.... РАДЕФ ДРУГИО Е ПЕЕРАЗ ПИЗДА БАЦОФКА У ДЕФЕКАЦИОН ПАУЗ !....И ТОИ БИЛ У ТОИЛЕТНАТА !....
2
НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С УРВОЛЯЦИ И ТЕХНИТЕ КОМПЛЕКСИ!
3
ТАЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ "БЕЗУТЕШНА ПОМОЩ"!!!!
4
Венета е обсебена от магии, магьосници, врачки, ходжи и ....Да потърси помощ от психиатър , който да и помогне да се отърве от натрапчиви и натрапени мисли и действия . Това, която тя причинява на другите , на себе си и синчето Патрик с маниите си не винаги е добро за нея, близките и враговете . Колкото до Николета с помощта на черната магия на Венета тя напуска БТВ-то, за да започне работа в конкурентната Нова тв за по добър хонорар, Да видим дали Венета ще качи рейтинга на жълтото предаване на Иван и Андрей и как ще се отразят нейните магически способност на работодателите и и техните близки.
5
Всички, които са обсебени от врачки, баячки и т.н взимат страхотни пари. Тук въпросът е кой и защо им ги плаща. Ако си висококвалифициран специалист в някоя област, взимаш за месец изпотрепване от работа седмичната заплата на тия с размазаните подути екстрасенски джуки, дето ръсят глупости и психясват хората с дяволски направи. Те обаче са важните, успелите, известните. Нормалните са неудачници. Ще видим докога. Венето-райковци ли са символ на знаещи, можещи и смислени хора в тая държава? Еми кво хленчим тогава, какъв стандарт на живот имаме!? Какъвто си го правим сами.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Мъж и жена в леглото. Звъни телефонът. Жената вдига в просъница, говори малко и казва:
– Обади се мъжът ми. Каза, че е с теб за риба.