САМО В ПИК! Обвиняемият Прокопиев хърка геройски в самолета от Лондон до София. Пътници треперят, че има турбуленция

Само в ПИК
САМО В ПИК! Обвиняемият Прокопиев хърка геройски в самолета от Лондон до София. Пътници треперят, че има турбуленция
Дата
Дата
10890
Коментари
5
САМО В ПИК! Обвиняемият Прокопиев хърка геройски в самолета от Лондон до София. Пътници треперят, че има турбуленция

Пътниците на редовния полет на "Бритиш еъруейс" по трасето Лондон-София миналата неделя преживяха истински шок, когато остър, скрибуцащ звук разтресе кабината на аероплана. За щастие не ставаше сума за турбуленция или повреда в двигателя, а за хъркане на един от пасажерите - обвиняемия олигарх Иво Прокопиев.

"Притеснихме се какво се случва - тишината отведнъж се продъни, все едно моторна резачка жужеше в дъскорезница. Скочих, ориентирах се по посоката на звука и видях на една от предните седалки Прокопиев да се клатушка с полуотворена уста. Хъркаше като заклан шопар, а до него жена му Галя се червеше притеснено и го побутваше", разкрива случаен пътник, предоставил фотоси на дремещия проекто-арестант в редакцията на ПИК.

Според редовни пасажери босът на "Капитал" почти всяка седмица отскачал до английската столица и геройски похърквал в самолетите, предизвиквайки паника на борда. 

Интересното в случая е, че той е с мярка за неотклонение "подписка" и за всяко излизане в чужбина трябва да иска специално разрешение от прокуратурата, която преценява дали визитата е неотложна или не.

"Какво пък толкова неотложно има, защо го пускат да се фръцка из чужбината - за да си пазарува Галя от намаленията в черния петък ли?", дивят се граждани.

 

Напиши коментар »
(5)
1
хахаха
2
ТОЗИ ВЕРНО НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА ПОТЕГЛИ КЪМ ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ?!
3
Прокопи е мрачната издънка на Мавъра Костов, един от грабителите на прехода.
4
а защо го пускат, като е с мярка за неотклонение? цацата се прави на либерал ли?
5
гледам ,с удоволствие му дъвчите,,,,,,,.да ви е сладко!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

Резултатите от анкета на собствениците на Ферари и Ламборгини показват сериозни конструкционни проблеми в тези автомобили. Краката, които са достойни да се возят до шофьора, не се събират в тези автомобили!