АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК! Прокопиева изтрещя. Обижда полицаите, спуска опорни точки на министър Бъчварова

Само в ПИК
САМО В ПИК! Прокопиева изтрещя. Обижда полицаите, спуска опорни точки на министър Бъчварова
Дата
Дата
49544
Коментари
0
САМО В ПИК! Прокопиева изтрещя. Обижда полицаите, спуска опорни точки на министър Бъчварова

Благоверната съпруга на олигарха Иво Прокопиев, Галя, изтрещя! По тъмни доби, малко преди полунощ, главната редакторка на спонсорирания от “Америка за България” сайт "Капитал" отпусна душата си и се развилня в профила си във фейсбук. Под или без въздействието на червено вино Галя Прокопиева спусна и “опорни точки” до вицепремиера и вътрешен министър Румяна Бъчварова, която очевидно трябва незабавно да се изпълнят. 

Първо. Съпругата на олигарха Прокопиев твърди, че полицаите протестират незаконно. Нещо повече, тя зове за незабавно уволнение на “незаконно протестиращите с патлаци”, както и да бъдат отнети полагащите им се 20 заплати. Второ. На принципа на Фройд Прокопиева разкрива и задкулисните амбиции на кръга “Капитал”. Галчето зове за “наемане на надежден консултант, който да оцени процесите в системите на МВР и да предложи съвременни и оптимизирани решения”.

С този си призив менторката на Румяна Бъчварова всъщност предлага частна компания да контролира вътрешното министерство. Трето. Капиталката дори си позволява да обижда служители от администрацията на МВР, които работят в поделенията на ведомството.

“Без лели в чохени контошчета, които нещо пишат по районните управления, без ненужни, стоящи на входа чичовци”, пише самозабравилата се жена на един от най-големите олигарси в България.

Четвърто. Прокопиева дори твърди, че протестиращите полицаи били рекетьори. Очевидно, че на Галя Прокопиева и на щерката на Румяна Бъчварова, която е репортерка в един от сайтовете на кръга “Капитал”, им липсват времената от преди две години, когато провокираха полицията и организираха безредици по софийските улици. 

С обидите си Прокопиева най-много да разгневи допълнително протестиращите полицаи. Всъщност, вместо да пише по фейсбук, най-добре е да отиде на някое от блокираните кръстовища и да им обясни лично за „чохените контошчета“ и че трябва да бъдат незабавно уволнени. Може и да я чуят. 

А “съветите” за реформа на МВР, които Галчето спуска на Румянчето Бъчварова, са най-голямото доказателство, че политическото ръководство на вътрешното министерство е превзето от кръга “Капитал”.

Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!