АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК! Прокопиева изтрещя. Обижда полицаите, спуска опорни точки на министър Бъчварова

Само в ПИК
САМО В ПИК! Прокопиева изтрещя. Обижда полицаите, спуска опорни точки на министър Бъчварова
Дата
Дата
49190
Коментари
0
САМО В ПИК! Прокопиева изтрещя. Обижда полицаите, спуска опорни точки на министър Бъчварова

Благоверната съпруга на олигарха Иво Прокопиев, Галя, изтрещя! По тъмни доби, малко преди полунощ, главната редакторка на спонсорирания от “Америка за България” сайт "Капитал" отпусна душата си и се развилня в профила си във фейсбук. Под или без въздействието на червено вино Галя Прокопиева спусна и “опорни точки” до вицепремиера и вътрешен министър Румяна Бъчварова, която очевидно трябва незабавно да се изпълнят. 

Първо. Съпругата на олигарха Прокопиев твърди, че полицаите протестират незаконно. Нещо повече, тя зове за незабавно уволнение на “незаконно протестиращите с патлаци”, както и да бъдат отнети полагащите им се 20 заплати. Второ. На принципа на Фройд Прокопиева разкрива и задкулисните амбиции на кръга “Капитал”. Галчето зове за “наемане на надежден консултант, който да оцени процесите в системите на МВР и да предложи съвременни и оптимизирани решения”.

С този си призив менторката на Румяна Бъчварова всъщност предлага частна компания да контролира вътрешното министерство. Трето. Капиталката дори си позволява да обижда служители от администрацията на МВР, които работят в поделенията на ведомството.

“Без лели в чохени контошчета, които нещо пишат по районните управления, без ненужни, стоящи на входа чичовци”, пише самозабравилата се жена на един от най-големите олигарси в България.

Четвърто. Прокопиева дори твърди, че протестиращите полицаи били рекетьори. Очевидно, че на Галя Прокопиева и на щерката на Румяна Бъчварова, която е репортерка в един от сайтовете на кръга “Капитал”, им липсват времената от преди две години, когато провокираха полицията и организираха безредици по софийските улици. 

С обидите си Прокопиева най-много да разгневи допълнително протестиращите полицаи. Всъщност, вместо да пише по фейсбук, най-добре е да отиде на някое от блокираните кръстовища и да им обясни лично за „чохените контошчета“ и че трябва да бъдат незабавно уволнени. Може и да я чуят. 

А “съветите” за реформа на МВР, които Галчето спуска на Румянчето Бъчварова, са най-голямото доказателство, че политическото ръководство на вътрешното министерство е превзето от кръга “Капитал”.

За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
д-р Ангел Кунчев
д-р Ангел Кунчев
епидемиолог №1
Става на: 58 години
Емил Хърсев
Емил Хърсев
финансист
Става на: 56 години
Павел Писарев
Павел Писарев
публицист, бивш генерален директор на БНТ
Става на: 83 години

- Муцка, не можах да разбера как направи толкова глупости за един ден..? -  Ааа, станах по-рано...