Само в ПИК! Рокаджии се вдигат на контрапротест срещу недоволните от Слави Бинев

ЧАС ПИК

Само в ПИК! Рокаджии се вдигат на контрапротест срещу недоволните от Слави Бинев

23291
на 05.12.2014
Само в ПИК! Рокаджии се вдигат на контрапротест срещу недоволните от Слави Бинев
Автор:   Явор Белчев

Последвайте ни в Google News Showcase

Рокгрупи в България се вдигат на контрапротест срещу хората на изкуството, които са недоволни от назначаването на Слави Бинев за председател на парламентарната Комисията по културата и медиите.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Протестът ще се състои чрез коледно-новогодишен концерт. "Това ще бъде един вид нашата подписка в подкрепа на г-н Бинев", разкри пред ПИК един от главните организатори на концерта - фронтменът и продуцент на групата "БГ Рок" Иван Лазаров.

"Мисля, че ще съберем много групи. Аз съм работил със Слави Бинев, познавам го много добре. Мисля, че той ще си свърши перфектно работата. Добър меценат е и страхотен професионалист. Когато каже нещо, думата му не се дели на две. Според мен протестите срещу него са напълно необосновани", категоричен е продуцентът.

В момента тече организацията за събитието, като се очаква на този концерт да присъстват хиляди фенове на рокмузиката, които да подкрепят Слави Бинев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК