САМО В ПИК! Смъртта на Асен Гаргов почерни Габра! Бившият на Лили до последно помагал на съселяните си

Само в ПИК
САМО В ПИК! Смъртта на Асен Гаргов почерни Габра! Бившият на Лили до последно помагал на съселяните си
Дата
Дата
28581
Коментари
2
САМО В ПИК! Смъртта на Асен Гаргов почерни Габра! Бившият на Лили до последно помагал на съселяните си

Въпреки тежкото си здравословно състояние, през последните месеци Асен Гаргов е живял като достоен човек и не е отказвал помощ на хора в беда, научи ексклузивно ПИК.

След като разбра, че е болен от рак, композиторът се усамоти в село Габра, община Елин Пелин, където преди години си купи малка виличка. Къщата на музиканта е в единия край на селото, заобиколена от няколко други вили. Гаргов рядко се мяркал из мегдана на селото, но въпреки това завързал много приятелства с местните жители.

Макар някога аплодиран от съселяните си на концертите с Лили Иванова, Гаргата изобщо не парадирал с името си, не се надувал, общувал с всички и никога не отказвал помощ, дори и когато болките станали нетърпими.

Музикантът най-редовно услугвал на габренци, които имат нужда от транспорт, но нямат автомобили. Нито веднъж не взел пари за изгорения бензин. 

"Много добър човек! Десетки пъти е помагал на хората, отдаваха му се някои довършителни работи в строителството и никога не отказваше, дори и след като се поболя... Мир на праха му! Отиде си един достоен човек", коментираха пред ПИК жители на Габра.

Известният музикант издъхна след продължителка битка с рака.

Напиши коментар »
(2)
1
Добър човек е бил ,дано и неговия син да е наследил хубавите качества от него,поклон!
2
№1, Ей ,бабишкер, имаш ли пари или че те еем у гзо!!!????
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Между приятелки: - Ти поне не можеш да се оплачеш! Имаш си добър съпруг, а когато не си доволна от него, отиваш при любовника си. - Ах, да знаеш колко съм нещастна. Всеки от тях разчита на другия.